Siemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P

 • Kyl- & fryspaket från Siemens IQ300 i rostfritt stål
 • Volymfördelning: Kylskåp 346 liter, frysskåp 242 liter.
 • noFrost-teknik motverkar att is och frost bildas. Automatisk avfrostning.
 • Kan placeras direkt mot en vägg, utan mellanrum
Produktspecifikation
jämför
18 205:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom lackageskydd120cm 499:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Siemens kylskåp KS36VVI3P

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A++ på en skala från A+++ till D, 112 kWh/år Nettovolym total: 346 l Design och komfort Dörrar i rostfritt stål easyClean, sidoväggar i inox metallic färg Elektronisk temperaturstyrning och -kontroll, avläsbar via LED-panel Dynamisk kylning med kylfläkt Dörröppninsvinkel 90°, inget avstånd till vägg krävs LED-belysning - effektiv belysning med lång hållbarhet Vertikalt handtag rostfritt stål Kyldel superKyla med automatisk återställning freshSense: jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi 1 hyperFresh-låda med fuktighetsreglering: håller frukt och grönsaker fräscha längre. 7 hyllor av säkerhetsglas, varav 5 flyttbara, 6 utdragbara hyllor Kromat flaskställ Teknisk information Ställbara fötter framtill, hjul baktill Dörrhängning vänster, omhängbar Kombination KS36VVI3P kan kombineras med GS36NVI3P

Siemens frysskåp GS36NVI3P

Förbrukning och prestanda Energieffektivitetsklass: A++ på en skala från A+++ till D, 237 kWh/år **** -frys: 242 l nettovolym Design och komfort Dörrar i rostfritt stål easyClean, sidoväggar i inox metallic färg Elektronisk temperaturstyrning och -kontroll, avläsbar via LED-panel freshSense: jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi Akustiskt och optiskt varningssystem för driftstörning i frysen Easy open ventil som underlättar öppnandet av dörren Dörröppninsvinkel 90°, inget avstånd till vägg krävs Vertikalt handtag rostfritt stål Akustiskt dörrlarm Frysdel noFrost Superinfrysning med återgångsautomatik Infrysningskapacitet: 20 kg per dygn Lagringstid vid strömavbrott: 25 timmar easyAccess gör det enklare att ta ut och lägga in varor. 4 frysbackar med transparent front, varav 2 bigBox varioZone, flyttbara glashyllor för extra utrymme Teknisk information Ställbara fötter framtill, hjul baktill Dörrhängning höger, omhängbar

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Siemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Kylfläkt

  Kylfläkten i ett kylskåp har till uppgift att fördela kylan jämt över de olika hyllplanen men förbättrar även luftflödet i kylskåpet. När du vill ha ett kylskåp med bra kylkapacitet är Siemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P något för dig. Detta kylskåp med inbyggd kylfläkt är av hög prestanda och ger välkylda matvaror.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Siemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Siemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

 • Optimal grönsaksförvaring

  Alla kylvaror trivs inte i samma temperatur och grönsaker behöver oftast lite varmare än t.ex. mjölkprodukter. För den optimala grönsaksförvaringen har Siemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P ett system som gör att en sektion är avsedd för grönsaker och håller därmed lite högre temperatur. Detta hjälper dig att bevara dina grönsaker längre vilket kan reducera matsvinnet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens Kyl- & fryspaket KS36VVI3P + GS36NVI3P
MärkeSiemens
Höjd (mm)1860
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKyl- och fryspaket
FärgRostfritt stål

Installation

Nettovikt (kg)150

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens