-18%
Tom 31/10
Fyndvara

AEG kylskåp RKE63826MX

 • Multiflow - bekvämt för dig och bra för dina matvaror
 • Elektronisk styrning med LCD display
 • Stor grönsakslåda: 2, fullbredd
 • CoolMatic - snabbkylning
 • Larm vid öppen dörr
Produktspecifikation
jämför
10 9918 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Fantastiskt fräsch mat tack vare extremt stabila förhållanden Automatisk MultiAir Flow-teknologi ger en perfekt förvaringsmiljö Tack vare den avancerade nya tekniken i det här kylskåpet håller maten längre. MultiAir Flow-tekniken ger ett jämnt luftflöde i hela kylen och skyddar livsmedlen mot snabba förändringar i temperatur och fuktighet så att de håller sig färska och fräscha länge. Jämförelser visar att A++-klassen är 21 % mer energisnål än A+-klassen Jämförelser visar att A++-produkter förbrukar 21 % mindre energi än A+-produkter EU:s energmärkningssystem rangordnar hushållsprodukter enligt energieffektivitet och denna kyl har fått energimärkningen A++. Jämförelser visar att A++ är 21 % mer energisnål än A+. Ta fullständig kontroll över inställningarna med ett lätt fingertryck Utvändig LCD-display med avancerade touchkontroller Kontrollera din produkt med ett lätt tryck på dessa avancerade touchkontroller. Feedback visas direkt på den externa kontrollpanelens tydliga LCD-display. Denna LCD-display med avancerade touchkontroller gör att du kan få fullständig kontroll över lagringsförhållandena för dina livsmedel. Kontrollerna är så känsliga att de kan ställas in exakt med lättast tänkbara fingertryck samtidigt som du får snabb feedback på den tydliga LCD-skärmen på den externa kontrollpanelen. Uppnå snabbt den optimala förvaringstemperaturen i denna kyl Coolmatic-funktion för snabb kylning av färskvaror När nya matvaror läggs in i kylen stiger temperaturen så att andra livsmedel påverkas. Coolmatic-funktionen förhindrar detta genom att automatiskt sänka kylskåpstemperaturen kortvarigt efter att nya varor lagts in. Rostfritt stål som integreras perfekt i ditt kök Dörr med professionell design i rostfritt stål och AntiFingerPrint som motverkar fingeravtryck. Detta kylskåps snygga dörr i rostfritt stål med AntiFingerPrint som motverkar fingeravtryck passar perfekt i varje högklassig köksdesign. Denna snygga dörr i rostfritt stål med AntiFingerPrint som motverkar fingeravtryck passar perfekt i varje högklassig köksdesign. Dess professionella utseende speglar inte bara den höga standarden hos själva produkten utan även de allra senaste europeiska designtrenderna. Multiflow - bekvämt för dig och bra för dina matvaror Den dynamiska kylningen Multiflow ger jämnare temperatur och hög luftfuktighet i kylskåpet vilket gör att dina råvaror håller längre. Dessutom ger systemet en snabbare kylning, perfekt till exempel när du storhandlat eller haft dörren öppen en längre tid. Elektronisk styrning med LCD display LCD displayen visar inställningarna i skåpet samt styr de olika funktionerna. Flaskhylla Utrymmesbesparande flaskhylla med plats för upp till fem st 1,5-liters petflaskor. Stor grönsakslåda: 2, fullbredd Design med välvd dörr

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAEG kylskåp RKE63826MX
MärkeAEG
Höjd (mm)1850
Bredd (mm)595
Djup (mm)668
ProduktgruppKylskåp
FärgSilver m rostfri dörr och AntiFi

Produktöversikt

Typ av reglageTouchkontroll
GångjärnHöger omhängbar
Nettovolym, totalt (l)379

Egenskaper

Automatisk avfrostningKyl
Kylskåp, nettovolym (l)379
Frysdel, nettovolym (l)0
SnabbinfrysningSaknas
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor5
Material, hyllorHärdat Glas

Installation

Nettovikt (kg)62.1
Spänning (V)230
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)240
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)115
Ljudnivå (dB)42

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG