-33%
Tom 31/3
Fyndvara

Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet

 • hyperFresh plus-låda med reglerbar luftfuktighet, gör att frukt och grönsaker håller sig fräscha upp till dubbelt så lång tid.
 • LED-belysning ger ett jämnt ljus utan att blända.
 • easyAccess-hyllor och flaskställ: utdragbara glashyllor för bättre överblick.
 • Mått: (HxBxD) 1860x600x650 mm
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
14 9909 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Siemens kylskåp KS36VAI31

Siemens rostfri kyl med energisnål drift. Den är klassad A++, vilket är 40 % mindre förbrukning än standardklass A, och har kapacitet på 346 liter. Kylskåpsdörrarna i rostfritt stål har en speciell ytfinish (antiFingerprint-beläggning) som förhindrar fula fingeravtryck på den rostfria ytan. Kylskåpets sidor är i sidor i Krom-inox-metallic

Inne i kylen finns en hydroFresh-låda på teleskopskenor med reglerbar luftfuktigheten som gör att frukt och grönsaker håller sig färska upp till dubbelt så lång tid. Till det kommer ytterligare utrymme för frukt och grönt i en grönsakslåda med räfflad botten som motverkar kondens så att varorna håller sig fräscha längre. Den är också på teleskopskenor.

Kylen har 7 hyllor av säkerhetsglas, varav 5 flyttbara och 4 utdragbara. I dörren har den 5 dörrhyllor, varav 1 med easyLift-funktion och ett smör- och ostfack. Utöver det har den också en flexShelf som består av två hyllor som sitter ihop. Under den övre hyllan av krossäkert säkerhetsglas sitter ytterligare en hylla i metall. Den kan på ett bra sätt användas som flaskhylla för att optimera utrymmet i kylen.

För kylen ska ha dynamisk kylning har den en kylfläkt och freshSense. Varierande yttertemperaturer och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti skåpet. De smarta sensorerna i freshSense svarar så snabbt de känner av temperaturförändringar i kylen. Den har också airFresh-filtret med antiBacteria som neutraliserar lukten i ditt kylskåp och filtrerar bakterier. Starka dofter från livsmedel absorberas och luften förblir fräsch utan filterbyten och under enhetens hela livslängd.

Vid de tillfällen du åker och storhandlar är det väldigt bra med den här kylens superKyla-funktion. När du aktiverar den sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C och på så sätt undviker du att temperaturen stiger när du lägger in varmare varor i kylskåpet och värmer upp din redan nedkylda mat. Både maten du handlat och den du redan hade håller sig bättre tack vare superKyla. Och funktionen har automatisk återställning till kylens normala läge när alla mat är tillräckligt kall.

Vid leverans hänger dörren på höger sida men kan hängas om till vänster sida. Den har öppningsvinkel på 90° så inget avstånd till vägg krävs. Kylen varnar med ett ljudligt larm om du råkar lämna dörr öppen lite för länge.

Du ställer in alla funktioner enkelt och exakt genom bara en lätt beröring med touchControl.

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Kylfläkt

  Kylfläkten i ett kylskåp har till uppgift att fördela kylan jämt över de olika hyllplanen men förbättrar även luftflödet i kylskåpet. När du vill ha ett kylskåp med bra kylkapacitet är Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet något för dig. Detta kylskåp med inbyggd kylfläkt är av hög prestanda och ger välkylda matvaror.

 • Temperaturlarm

  De flesta kyl- och frysskåp är i dag utrustade med temperaturlarm vilket är en garanti för att kyla aldrig läcker ut utan att du blir varnad om det. Om man av misstag inte stängt kyl- eller frysdörren ordentligt blir du strax varnad med ett pipljud. Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet och många andra är idag utrustade med denna säkerhetsfunktion som snabbt minskar risken att maten blir förstörd.

 • Snabbinkylning

  Ett kylskåp med funktionen snabbinkylning kan komma till användning oftare än du tror. Om du handlat hem känsliga matvaror i högsommarvärmen är snabbkylningen guld värd liksom andra delar av året när du vill åstadkomma snabb kylning av livsmedel. Med Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet i ditt kök har du alltid tillgång till snabbinkylning.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Kolfilter

  Ett kolfilter hjälper till att eliminera dålig lukt som eventuellt kan uppstå i ett kylskåp om någon av matvarorna har blivit gamla. Med ett inbyggt kolfilter kan du vara säker på att ditt kylskåp hra en fräsch lukt och många vitvaror är utrustad med detta fördelaktiga filter och bland annat Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

 • Optimal grönsaksförvaring

  Alla kylvaror trivs inte i samma temperatur och grönsaker behöver oftast lite varmare än t.ex. mjölkprodukter. För den optimala grönsaksförvaringen har Siemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet ett system som gör att en sektion är avsedd för grönsaker och håller därmed lite högre temperatur. Detta hjälper dig att bevara dina grönsaker längre vilket kan reducera matsvinnet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kylskåp KS36VAI3P--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)1860
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKylskåp
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageSuperströmbrytare kyl, Temperaturvisning kyl, Varningssignal vid öppen dörr
GångjärnVänster omhängningsbar
Nettovolym, totalt (l)346

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)0
Automatisk avfrostningSaknas
Kylskåp, nettovolym (l)346
Frysdel, nettovolym (l)0
SnabbinfrysningSaknas
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor7
Material, hyllorGlas

Installation

Anslutningseffekt (W)90
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)230
Nettovikt (kg)72,0
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)112
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens