-21%
Tom 31/10
Fyndvara

Siemens kylskåp KS36VAI41

 • Kyl med nettovolym på 346 liter
 • Sensor håller en konstant jämn temperatur
 • Optimal förvaring för frukt och grönsaker - Upp till 2 ggr livslängd
 • Mått: (HxBxD) 1860x600x650 mm
Produktspecifikation
jämför
13 99010 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Siemens kylskåp KS36VAI41

Siemens rostfri kyl med otroligt energisnål drift. Den är klassad A+++, vilket är hela 60 % mindre förbrukning än de med vanlig klass A, och har kapacitet på 346 liter. Kylskåpsdörren är i rostfritt stål har en speciell ytfinish (antiFingerprint-beläggning) som förhindrar fula fingeravtryck på den rostfria ytan. Kylskåpets sidor i Krom-inox-metallic.

Inne i kylen finns en hydroFresh-låda på teleskopskenor med reglerbar luftfuktigheten som gör att frukt och grönsaker håller sig färska upp till dubbelt så lång tid. Till det kommer ytterligare utrymme för frukt och grönt i en grönsakslåda med räfflad botten som motverkar kondens så att varorna håller sig fräscha längre. Den är också på teleskopskenor.

Kylen har 7 hyllor av säkerhetsglas, varav 5 flyttbara och 4 utdragbara. I dörren har den 5 dörrhyllor, varav 1 med easyLift-funktion och ett smör- och ostfack. Utöver det har den också en flexShelf som består av två hyllor som sitter ihop. Under den övre hyllan av krossäkert säkerhetsglas sitter ytterligare en hylla i metall. Den kan på ett bra sätt användas som flaskhylla för att optimera utrymmet i kylen.

För kylen ska ha dynamisk kylning har den en kylfläkt och freshSense. Varierande yttertemperaturer och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti skåpet. De smarta sensorerna i freshSense svarar så snabbt de känner av temperaturförändringar i kylen. Den har också airFresh-filtret med antiBacteria som neutraliserar lukten i ditt kylskåp och filtrerar bakterier. Starka dofter från livsmedel absorberas och luften förblir fräsch utan filterbyten och under enhetens hela livslängd.

Vid de tillfällen du åker och storhandlar är det väldigt bra med den här kylens superKyla-funktion. När du aktiverar den sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C och på så sätt undviker du att temperaturen stiger när du lägger in varmare varor i kylskåpet och värmer upp din redan nedkylda mat. Både maten du handlat och den du redan hade håller sig bättre tack vare superKyla. Och funktionen har automatisk återställning till kylens normala läge när alla mat är tillräckligt kall.

Vid leverans hänger dörren på höger sida men kan hängas om till vänster sida. Den har öppningsvinkel på 90° så inget avstånd till vägg krävs. Kylen varnar med ett ljudligt larm om du råkar lämna dörr öppen lite för länge.

Du ställer in alla funktioner enkelt och exakt genom bara en lätt beröring med touchControl.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kylskåp KS36VAI41
MärkeSiemens
Höjd (mm)1860
Bredd (mm)600
Djup (mm)650
ProduktgruppKylskåp
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageSuperströmbrytare kyl, Temperaturvisning kyl, Varningssignal vid öppen dörr
GångjärnVänster omhängningsbar
Nettovolym, totalt (l)346

Egenskaper

Kylskåp, nettovolym (l)Vänster omhängbar
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor7
Material, hyllorglas

Installation

Anslutningseffekt (W)90
Spänning (V)220-240
ElkontaktJa
Anslutningskabelns längd (cm)230
Nettovikt (kg)72,0
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)75
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens