LG Side-by-side GSB760SWXV

 • Side-By-Side med nettovolym 406/220 liter
 • Multi airflow ger jämnare kylning på varje hyllnivå
 • Självavfrostande frys - Ingen isbildning på maten
 • 10 års kompressorgaranti
 • Mått: (HxBxD) 1790x912x738 mm
Produktspecifikation
jämför
11 890:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom Lackageskydd90cm 499:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

LG Side-by-side GSB760SWXV

Energisnål Side-by-side med energiklass A+ och NoFrost självavfrostning som ackumuleras is, vilket gör skåpet energieffektivt under hela sin livslängd. Grönsakslåda som bevarar fukten vilket  gör att frukt och grönsaker håller sig fräscha längre.

Linear Compressor Kompressor: Kompressorn är hjärtat av kylsystemet, LG´s linear Compressor har bara en friktionspunkt när de traditionella kompressorerna har fyra. Detta gör det mer effektivt och hållbart än konventionella kompressorer. Minskad friktion innebär också att kylenheten är tystare och använder mindre elektricitet. Linear Compressor kompressor är så mycket som 32% mer energieffektiv än en konventionell kompressor. LG att förlita sig så pass mycket på denna kompressor att de erbjuder en 10-årig kompressor garanti.

Totalt NoFrost automatisk avfrostning: Endast 5 mm frost i väggarna i frysen gör att den förbrukar upp till 30% mer energi. Med Nofrost kommer frysen alltid ha en låg energiförbrukning, dessutom slipper man frosta av manuellt.

LED-belysning system: LED-belysning för att skapa en bättre ljuskälla än traditionell belysning i kylskåp, dessutom sparar LED belysning energi och är mer driftsäkra.

Färg: Vit 
Energiklass: A +
Energiförbrukning: 438 kWh / år

Total kapacitet: 626 liter
Volym, kylskåp: 406 liter
Volym, frys: 220 liter
Frysning: 12 kg / 24h
Stigtid vid strömavbrott: 10 timmar
Ljudnivå 39 dB
LED innerbelysning
En linjär kompressor (10 år kompressor garanti)
Total No Frost - automatisk avfrostning
Multi Airflow
Magic Clear grönsakslåda
Eco Rate SN-T (10 ° C-43 ° C)
Mått: (HxBxD): 1790 x 912 x 738  mm
Djup utan dörrar och handtag, 610 mm
Djup och dörrhandtag med 738 mm
Vikt: 113 kg

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer LG Side-by-side GSB760SWXV får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Dynamisk kylning

  När du väljer ett kylskåp som kan distribuera dynamisk kyla så får du ett kylskåp som fördelar kylan jämt på alla hyllplan. Kylan kommer från en snurrande fläkt som ser till att temperaturen hålls enhetlig i hela kylskåpet. Låter det intressant? LG Side-by-side GSB760SWXV är ett av många kylskåp som har försetts med denna dynamiska funktion.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos LG Side-by-side GSB760SWXV mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och LG Side-by-side GSB760SWXV är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellLG Side-by-side GSB760SWXV
MärkeLG
Höjd (mm)1790
Bredd (mm)912
Djup (mm)738
ProduktgruppSide by side
Färgvit

Produktöversikt

Invändig belysningLED
Nettovolym, totalt (l)626

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)12
Automatisk avfrostningja
Kylskåp, nettovolym (l)406
Frysdel, nettovolym (l)220
Fläkt i kylenja
Antal hyllor4
Material, hyllorglas

Installation

Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt
Nettovikt (kg)113
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Årlig energiförbrukning (kWh/år)438
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

LG

LG

Genom hela LG Electronics historia har visionen varit att skapa ett bättre och rikare liv för användarna. LG Electronics grundades i Korea 1958 och har sedan dess lett vägen in i den avancerade digitala eran, de är idag en utav världens största leverantörer och en innovatör inom hemelektronik, vitvaror, mobil kommunkation och luftvärmepumpar. Just vitvaror har man tillverkat sedan 1969 när den första tvättmaskinen ”White Swan” presenterades.

LG Electronics företagsfilosofi baseras på ett genuint människointresse där de ser livet med optimism och framtiden med tillförsikt. Devisen ”Life’s Good” sammanfattar varumärket och företagets positiva syn på livet och innebär att de vill göra livet bättre, enklare och roligare genom smarta innovationer.

Innovation, stilren design, smart teknik och pålitlighet är de fyra kärnvärden som sammanfattar varumärket LG Electronics. 

Visa produkter från LG