-15%
Tom 30/11
Fyndvara

Side by side Smeg FQ75XPED

 • Side-by-Side med fyra dörrar och Anti-fingerprint
 • En ismaskin för vatten, kuber eller krossad is
 • LCD-display för lättare användning och kontroll, samt LED-belysning för ett bättre och energibesparande alternativ
 • Flera funktioner för längre hållbarhet för din mat , bl a"Lifeplus", som är en speciell zon i din kyl där kött och fisk håller sig färskt längre.
 • Produktmått (H x B x D): 1850 x 940 x 810
Produktspecifikation
jämför
29 39524 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom Lackageskydd90cm 499:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Side-by-side i rostfritt stål med ismaskin och LCD display från Smeg. Denna kombination av kyl och frys har allt du kan tänka dig behöva för dina matvanor och behov. En ismaskin för vatten, kuber eller krossad is. En snygg LCD-display för lättare användning och kontroll, samt LED-belysning för ett bättre och energibesparande alternativ. Denna kyl och frys är dessutom frostfri eftersom den kommer med en teknik som ger exakt rätt fuktighetsgrad i kylskåpet som förhindrar frostbildning på innerväggar och på livsmedel. Har dessutom många funktioner för längre hållbarhet för din mat, som bland annat "Lifeplus", som är en speciell zon i din kyl där kött och fisk håller sig färskt längre. Har även tekniken "Active Fresh blue" med sitt blåa ljus som ökar förvaringstiden för frukt och grönsaker. Multizonen kan användas som kylskåp eller som frys, beroende på ditt behov och dina matvanor. Inställning av temperatur sköts via display på utsidan av kylen. Kylskåpets inredning består av 3 glashyllor och 2 lådor. Dörrinredningen har 6 hyllor, 2 flaskhyllor och 1 ägghållare. Frysen har 4 lådor och 2 hyllor.

Smeg är ett italienskt vitvaruföretag som drivits av familjen Bertazzoni sedan 1948. Deras produkter utmärks av teknisk innovation och av en stilren estetik med rena, harmoniska linjer och hög funktionalitet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSide by side Smeg FQ75XPED
MärkeSmeg
Höjd (mm)1850
Bredd (mm)910
Djup (mm)810
Produktgruppside-by-side
FärgRostfri

Produktöversikt

Invändig belysningJA
Nettovolym, totalt (l)643

Egenskaper

Automatisk avfrostningja
Kylskåp, nettovolym (l)435
Frysdel, nettovolym (l)208

Installation

Anslutningseffekt (W)200
Spänning (V)230v
ElkontaktJA
Nettovikt (kg)158

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Årlig energiförbrukning (kWh/år)531
Ljudnivå (dB)46

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Smeg

Smeg

Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet. 

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också upprättat interna utvecklingsprogram för att utvärdera de rådande smak- och marknadstrenderna.

Visa produkter från Smeg