Djive luftfuktare Arc, vit

 • 3-i-1: Luftrenare, luftfuktare och fläkt
 • HEPA14-filter säkerställer fräsch frånluft
 • UV-C-sterilisering gör av med bakterier och virus
 • Smart automatisering enligt luftkvaliteten
 • Stöd för SmartHome (Alexa och Google Home)
Produktspecifikation
jämför
2 790:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

ARC Luftfuktare är en smart kombination av luftrenare, luftfuktare och fläkt. Tack vare HEPA14-filtret och UV-desinfektion renar fläkten inte bara luften från pollen, virus och fint damm, utan kan också befukta den samtidigt. ARC-fuktaren anpassar sig alltid till dina behov och kan integreras sömlöst i ditt SmartHome-system. Enheten kan användas med en app, Alexa och Google Home röststyrning, smart automation eller offline via fjärrkontroll.

3-i-1: luftrenare, luftfuktare, fläkt
Intelligent befuktning inkl. automatisk funktion: integrerad fuktighetssensor befuktar till en behaglig nivå på 55 %.
SmartHome integrerbar (app, Alexa och Google Home röststyrning)
HEPA14 filtrerar upp till 99,995 % av alla luftburna partiklar - perfekt för allergiker
UV-C desinfektion avlägsnar bakterier, bakterier och virus
Intelligent automatisering beroende på luftkvalitet, tid, väder etc.
80° svängning och lutning
9 luftflödesnivåer och 5 lägen inklusive viloläge
Timer
Andas fritt

Särskilt på vintern kan den torra luften i en radiator vara en stor påfrestning för kroppen. Befuktningsfunktionen i ARC-fuktaren förhindrar att dina slemhinnor torkar ut, vilket gör dig mindre mottaglig för förkylningsvirus. I det automatiska läget höjer luftfuktaren automatiskt luftfuktigheten till en behaglig nivå på cirka 55 % med hjälp av den integrerade luftfuktighetsmätaren. I det vanliga läget kan du också välja mellan fyra befuktningsnivåer.

Fräsch sommar med kraftfullt luftflöde

Under sommarmånaderna ger ARC-fuktarens fläktläge med 9 luftflödesnivåer, 80 graders oscillation och kraftfullt turboläge snabb nedkylning i hela rummet. Du kan också välja mellan 5 lägen (normalt, automatiskt, sömn, fräscht och maxläge) eller slå på en timer eller UV-C-desinfektion. Det automatiska läget anpassar automatiskt hastigheten till den uppmätta luftföroreningsnivån, medan det extremt tysta sömnläget (<30 dB) med dämpad display garanterar en behaglig natts sömn.
ARC-luftfuktaren är särskilt utformad för att inte bara rena rumsluften med ett HEPA14-filter, utan även kyla den genom att komprimera luften. Denna kylningseffekt uppnås utan att det behövs en kraftkrävande kylaggregat, vilket inte är fallet med konventionella fläktar. Avsaknaden av blad gör ARC-luftfuktaren tyst och säker för barn och husdjur.

Ren luft för ett hälsosamt hem

Förutom ARC-fuktarens kyl- och befuktningsfunktion finns det en särskild höjdpunkt i det strömlinjeformade höljet. Ett utbytbart HEPA14-filter och UV-C-desinfektion (tillval) tar bort upp till 99,995 % av allergener, bakterier, aerosoler och fint damm från luften. Detta innebär att endast renad luft släpps ut i rummet, vilket gynnar allergiker.

Till och med fint damm, som vetenskapligt har visat sig vara skadligt för kroppen, mäts av en inbyggd luftsensor. Fina partiklar så små som 2,5 µm kan absorberas i lungorna och leda till långsiktiga hälsoproblem. Luftkvaliteten och föroreningsnivåerna av PM 2,5 registreras av ARC-luftfuktarens realtidsmätning och visas på en LED-skärm. Luften i ett rum på 25 m2 renas helt och hållet och luftkvaliteten optimeras inom en timme. För optimal luftrening bör HEPA14-filtret bytas ut en gång om året.

Smarta hem med djive

ARC Humidifier imponerar med sin funktionalitet och moderna design, men också med sin intelligens. Förutom fjärrkontrollen kan luftfuktaren SmartHome också styras via den kostnadsfria djive home-appen och till och med via röststyrning via Alexa och Google Home. Via appen kan du också ställa in smart automation, där luftfiltret automatiskt slås på/av på önskad nivå beroende på lokala väderförhållanden, uppmätta luftföroreningar, luftfuktighet osv.

Tekniska specifikationer:

Höjd: 81,3 cm

Djup: 25,5 cm
Vikt: 4,05 kg
Ljudnivå: 29-58 dB beroende på inställning
Timer: 1-8 timmar
Luftflödeshastighet: 9 nivåer
Befuktningsnivåer: 4 nivåer
Prestanda: 86,3 m3 luft per minut
Effekt: 35W
Ingår i leveransen

ARC Humidifier luftrenare, HEPA14-filter, fjärrkontroll (batterier ingår), laddare, handbok, snabbguide.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellDjive luftfuktare Arc, vit
MärkeDjive
Höjd (mm)900
Bredd (mm)310
Djup (mm)310

Installation

Nettovikt (kg)7,65

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor