Philips luftfuktare HU3916

 • Fuktar rum upp till 45 kvadratmeter
 • Fuktningskapacitet på 300ml i timmen
 • Stor vattentank med kapacitet på 3L
 • Otroligt tyst, endast 33dB vid drift
Produktspecifikation
jämför
2 199:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Andas enkelt och sov gott. Philips HU3916/10 luftfuktare tillför ren fukt till en torr miljö tyst och hygieniskt så att du kan njuta av behaglig, hälsosam luft i hela ditt hem.

Små vattenångmolekyler i nanostorlek bär otroligt få bakterier i luften. Våra laboratorietester bekräftar att NanoCloud-avdunstningstekniken sprider 99% färre bakterier jämfört med ultraljudsfuktare. Den naturliga och hygieniska avdunstningstekniken i NanoCloud-teknologin garanterar optimerad prestanda. Enheten suger in torr luft, till vilken den tillför rena molekyler i nanostorlek, och så småningom pumpar enheten fuktig luft in i rummet. Det bibehåller hudens fukt och minskar klåda.

Luftfuktarens 360-graders design fördelar den fuktade luften jämnt runt rummet och lämnar inga våta fläckar på golvet eller väggarna. NanoCloud-tekniken minskar också spridningen av mineraler i luften, så inga vita fläckar skapas på möbler och andra ytor. Philips luftfuktaren har tre fläkthastigheter och en befuktningskapacitet på 300 ml / h vid högsta inställning. Luftfuktaren är väl lämpad för större rum upp till 45 m2. Tre luftfuktighetsinställningar garanterar en optimal luftfuktighetsnivå på 40-60%. Du kan välja den lämpligaste luftfuktigheten på 40, 50 eller 60 procent. Det unika viloläget fuktar luften så tyst som möjligt och fungerar omärkligt effektivt hela natten.

Den digitala sensorn övervakar luftfuktigheten var tredje sekund och slår på luftfuktaren vid behov för att hålla luftfuktigheten på en lämplig nivå hela tiden. Från den digitala skärmen kan du övervaka fuktighet, vattenvolym, timer och förhållanden i realtid.

Teknisk information:

 • Befuktningskapacitet: 300 ml / h
 • Rumsstorlek: Upp till 45m2
 • Driftljud:> 33 dB
 • Kontrollpaneltyp: pekskärm
 • Fläkthastighet: 3
 • Timer: 1-9 timmar
 • Lägen: Automatiskt och viloläge
 • Vattentank: 3 l
 • Effekt: 25 W
 • Produktmått (L x B x H): 250 x 250 x 375
 • Produktvikt: 2,61 kg

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellPhilips luftfuktare HU3916
MärkePhilips
Höjd (mm)375
Bredd (mm)250
Djup (mm)250
ProduktgruppLuftfuktare
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)2,61

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Philips

Företagsprofil

Royal Philips i Nederländerna är ett ledande företag inom hälsoteknik som har fokus på att förbättra människors hälsa och möjliggöra bättre resultat genom hela hälsokedjan, från hälsosam livstil och förebyggande, till diagnos, behandling och hemvård. Företaget marknadsledande inom bilddiagnostisk, bildstyrd behandling, patientövervakning och medicinsk informatik samt inom konsumenthälsa och hemvård.

Skapar innovationer som har betydelse för människor

Sedan den första Philips-lampan introducerades för mer än 120 år sedan har innovation och ett människofokuserat synsätt alltid utgjort kärnan i deras företag.

Philips strävan är att leverera nya hälsovårds- och belysningstekniker samt innovativa och lokalt relevanta konsumentprodukter som gör stor skillnad för deras konsumenter och intressenter över hela världen. De är övertygade om att de kan fullfölja det med en djup förståelse för människors behov och önskningar.

När människor och innovation sammanförs skapas nästa generations teknik och saker som människor verkligen vill ha och behöver. Det är meningsfulla innovationer som hjälper människor att vara friska, må bra och njuta av livet. Detta är utmärkande för- och grunden för Philips.

Visa produkter från Philips