Wilfa Luftfuktare HU-4W

 • Rätt luftfuktighet lindrar torr näsa, hals, ögon och irriterad hud
 • Producerar kall dimma - säker att använda i barnrum
 • Luftfuktaren passar rum upp till 20 m²
 • Vattenbehållare: 2 liter
 • 5 års garanti
Produktspecifikation
jämför
478:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Wilfa Lotus luftfuktare HU-4W, Luftfuktaren kommer i högglansvit design med 2 liters vattentank och doftfunktion.

Wilfa Lotus är en liten, platsbesparande ultraljudsluftfuktare som är lämplig för rum upp till 20 m². Med justerbar fuktnivå och en vattentank på 2 liter producerar den 200 ml kall dimma per timme, vilket ger ca 10 timmars användningstid vid full tank. Den är tystgående, lätt att underhålla och tack vare den kalla ångan är den också säker för användning där små barn finns.

Luftfuktare Wilfa Lotus HU-4W har en arombehållare med aromkudde. Droppa några droppar eterisk olja i aromkudden och vänta medan rummet fylls med din favoritdoft.

Wilfa ger 5 års garanti på Wilfa-märkta produkter från och med den dag produkten inhandlades efter 01.09.2020

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellWilfa Luftfuktare HU-4W
MärkeWilfa
Höjd (mm)0
Bredd (mm)0
Djup (mm)0
Produktgruppluftfuktare
Färgvit

Installation

Nettovikt (kg)2,0
Spänning (V)230
ElkontaktJordadstickkontakt

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Wilfa

Wilfa | Beyond Expectations

Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. Med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation.

Miljön och hållbarheten är  extremt viktigt för Wilfa i allt deras arbete. Därför har de från och med 1 september 2020 infört 5 års garanti på alla Wilfa-märkta produkter, något som gör dem helt unika i branschen. Wilfa är också miljöcertifierade av Miljøfyrtårn och det är något som de är väldigt stolta över.

Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Wilfas vision är att överträffa dina förväntningar. I allt från produktdesign, kvalitet och funktioner till utmärkt kundservice -allt för att ge dig en fantastisk upplevelse när du använder deras produkter. De strävar efter att förse dig med de mest funktionella produkterna som gör det enkelt för dig att lyckas med smarta detaljer som gör vardagen enklare.

Wilfa levererar idag produkter under deras egna varumärken som är Wilfa småelektriska produkter, EGO stekpannor, kastruller och köksknivar, samt elektriska sparkcyklar från E-Way och E-Free. I Sverige ansvarar Wilfa också för import och distribution av följande produkter: Jordan Powered by Wilfa, Nivona espressomaskiner och Stadler Form klimatprodukter.

Visa produkter från Wilfa