Xiaomi Mi Smart Antibakteriell luftfuktare

 • Ultraljudsfuktare
 • UV-C-ljus som dödar bakterier
 • Enkel toppfyllning av vattentank
 • Justerbar luftfuktighet
 • Inbyggd fuktighetssensor
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Xiaomi Mi Smart

Den eleganta och tysta Mi Smart Antibakteriella luftfuktaren fuktar rumsluften genom att generera ånga med en stor 4,5 liters vattentank och ultraljud. Enhetens UV-C-ljus dödar bakterier från vattnet och håller den fuktiga luften ren. Vattentanken är lätt att fylla på och det finns tillräckligt med vatten för 12-15 timmars fuktning. Luftfuktigheten kan enkelt justeras och enheten är lätt att integrera i ett smart hem.

Antibakteriell luftfuktare

Mi Smart Antibakteriell luftfuktare använder ultraljud för att producera sval synlig ånga som fuktar rumsluften. Enhetens vattentank har UV-C-ljus som dödar bakterier från vattnet och håller den fuktiga luften ren. Ultraviolett strålning används ofta för desinfektion, till exempel i simbassänger och operationssalar.

Toppfyllning av vattentank

Vattentanken som kan fyllas från luftfuktarens ovansida är lätt att fylla genom att hälla vatten i den, till exempel med en vattenkanna. Detta eliminerar behovet av att flytta enheten. En stor 4,5 liters vattentank räcker för upp till 12-15 timmars kontinuerlig fuktning. Apparaten producerar 300 ml ånga per timme.

Justerbar luftfuktighet

Luftfuktaren har tre valfria luftfuktighetsnivåer som du kan välja enligt dina egna önskemål. Med den inbyggda luftfuktighetssensorn kan luftfuktighetsnivån också hållas konstant automatiskt.

Snygg och tyst interiör

Den eleganta vita luftfuktaren är lämplig som ett naturligt inredningselement för alla miljöer. Stämningslampan i vattentanken ger en lugn atmosfär i rummet och gör det också lätt att se mängden vatten och luftfuktigheten. Tack vare det exceptionellt tysta körljudet på 38 decibel kan luftfuktaren hållas igång även när du sover.

Enheten har en praktisk storlek, måtten är 190 x 190 x 353 millimeter och väger 1,9 kg. Elförbrukningen vid användning är 25 watt.

Bekväm att styra med beröring, röstkommandon och telefonapplikation

Luftfuktaren kan enkelt styras med ett knapptryck, röstkommandon och Mi Home-telefonapplikationen. Med en lättanvänd telefonapp kan du justera luftfuktighetsnivån och schemalägga när luftfuktaren är på och av. Luftfuktaren kan också styras med Google Assistant och Amazon Alexa virtuella assistenter.

Lätt att integrera i ett smart hem

Luftfuktaren kan också anslutas som en del av ett smart hem med ett Mi Control Hub eller Aqara Hub smart hub som ansluts till ett trådlöst Wi-Fi-nätverk. Detta gör att luftfuktaren kan sättas på, till exempel när rörelsedetektorn känner av rörelse i rummet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellXiaomi Mi Smart Antibakteriell luftfuktare
MärkeXiaomi
FärgVit

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Xiaomi

Xiaomi

VÅR LOGOTYP

"MI" i vår logotyp står för "Mobile Internet". Det har också andra betydelser, bland annat "Mission Impossible", eftersom Xiaomi stått inför många utmaningar som tidigare verkade omöjliga att klara av.

MAKING QUALITY TECHNOLOGY ACCESSIBLE TO EVERYONE

Xiaomi Corporation grundades i april 2010 och togs upp på huvudlistan på Hongkongbörsen den 9 juli 2018 (1810.HK). Xiaomi är ett internetföretag med smartphones och smart maskinvara som är anslutna via en IoT-plattform. Med visionen att vara vän med sina användare och att vara det ""coolaste företaget"" bland användarna strävar Xiaomi efter kontinuerlig innovation, med ett orubbligt fokus på kvalitet och effektivitet. Företaget bygger fortlöpande fantastiska produkter med schyssta priser så att alla i världen kan ta del av ett bättre liv genom innovativ teknik.

Xiaomi är för närvarande världens fjärde största smartphonevarumärke och har etablerat världens största IoT-plattform för konsumenter med fler än 150,9 miljoner smarta enheter (undantaget smartphones och bärbara datorer) anslutna till plattformen. För närvarande finns Xiaomi-produkter i mer än 80 länder och regioner över hela världen och har ett ledande fäste på många marknader.

Visa produkter från Xiaomi