-10%
Tom 31/8
Kampanj

Coway luftrenare AP-1018F

 • Stilren, energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering med aktivt kolfilter
 • Läser av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs
 • Hepa 12 filter. Maximalt luftflöde 264 m³/h. Max. arbetsyta 55 m2
 • Allergitestad och certifierad av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation)
 • Vi visar Coway luftvårdsprodukter i vår butik i Sollentuna
Produktspecifikation
jämför
3 3953 069:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Coway luftrenare AP-1018F

Coway Classic 1018F är en förstklassig efterföljare till Coways framgångsrika modell och testvinnare Coway AP-1008CH. En andra generationens luftrenare som är en modern och stilren luftrenare utrustad med smarta funktioner och hög prestanda.

Skillnaden mellan de två modellerna är att föregångaren AP-1008CH har kapacitet för större rum 73 m² jämfört med 55 m², men i gengäld har AP-1018F ett aktivt kolfilter som tar bort cigarett och matos mer effektivt samt att den har ett barnlås för att inte inställningarna skall ändras i onödan.

Intelligent  trestegsfiltrering. Förfiltret tar synliga partiklar som större dammkorn, mögel och hår.  Bakom förfiltret sitter ett deodoriserande filter bestående av aktivt kol i granulatform som filtrerar bort odörer, matos och andra besvärande lukter.. HEPA 12-filter rensar fina partiklar och cigarettrök samtidigt som det eliminerar bakterier med mera. Samtliga filter går att rengöra vilket ger luftrenaren låga driftskostnader. 
AP-1018F läser av luftrenligheten i ditt hem och ställer in sig på den nivå som behövs helt automatiskt. 

Maximalt luftflöde 264 m³/h 
Maximal arbetsyta 55 m²
Lägsta - högsta ljudnivå 22-47 dB(A)
Effektförbrukning 38 W
Energiklass A
Garanti 2 år

Allergitestad och certifierad av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation)

ecarf_siegel_EN-300x300.png

 

3-stegs filter – Det inbyggda filtreringssystemet med Förfilter,  Bakom förfiltret sitter ett deodoriserande filter bestående av aktivt kol i granulatform som filtrerar bort odörer, matos och andra besvärande lukter. och HEPA-filter) ger dig och din familj frisk, ren och ny luft dygnet runt. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter. Coway 1008CH filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och luftrenaren renar upp till 99,5%.

 

De olika filtren eliminerar:

Förfilter – Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

Deodoriserande filter –  bestående av aktivt kol i granulatform som filtrerar bort odörer, matos och andra besvärande lukter.

HEPA-filter –  Det högprestanda HEPA 12-filtret avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella och antimögelfunktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel.

Filterbytesindikator – Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.

Filterset – Behöver du nya filter till din Coway-AP-1018F filterset

 

Renhetsindikatorn – LED-indikator (cirkel i mitten på luftrenaren) ger i realtid besked om kvaliteten på luftens genom att skifta mellan 4 olika färger. Det här betyder de olika färgerna:

 • Blå – Ren luft
 • Grön – Lätt förorenad luft
 • Gul – Förorenad luft
 • Röd – Kraftigt förorenad luft

Partikelsensor – Coway 1018F har en känslig partikelsensor som hela tiden mäter luftkvaliteten i rummet. När luftrenaren står i Auto-läge anpassas fläkthastigheten automatiskt efter hur partikelsensorn mäter luftkvaliteten. Känsligheten kan ställas in i 3 olika lägen (Hög, Medium eller Låg) där Medium är fabriksinställningen.

Ekonomisk & Tyst – Med en strömförbrukning på max 38W (vid Turbo fläkthastighet) blir driften av Coway Classic extremt ekonomisk och miljövänlig.

4 olika fläkthastigheter – Med sin kraftfulla, men tysta, fläkt kan Coway Classic köras i 4 olika hastigheter. Classic kan i maxläge ventilera 4,4 m³ luft/minut (264 m³ luft/timme). I ett rum med normal takhöjd på 2.40 meter innebär det att Coway Classic kan rena luften i rummet 2 gånger/timme på en bostadsyta på 55 m².

Lägen:
Auto Mode – Vi rekommenderar att alltid ställa Coway Classic 1018F i Auto-läge, det ger den mest ekonomiska och praktiska driften. I

Dark Room Mode – Luftrenarens knappar och renhetsindikator kan släckas både manuellt och automatiskt. I Auto styrs automatiken av en ljussensor som känner av när det blir mörkt och efter cirka 5 minuter släcks luftrenaren ned. När ljuset återkommer i rummet aktiveras åter belysningen efter några minuter.

Eco Mode – Nyhet! Vill du ha luftrening med supertyst drift och minimal strömförbrukning, kan du manuellt köra Coway 1018F i Eco Mode.

Sleep Mode – Om Coway Classic 1018F används i Auto Mode och rummet är mörkt längre än ca 5 minuter, försätter sig luftrenaren i Sleep Mode helt automatiskt. Det som sker är att luftrenaren går in i Eco Mode och renhetsindikatorn släcks, vilket innebär att Classic med fördel kan placeras i sovrummet utan att störa nattsömnen. Den återgår normaldrift när ljuset varit tänt i några minuter.
 

Child Safety Lock – Du kan med ett enkelt knapptryck låsa alla knappar på Coway 1018FAuto Stop – För säkerhetsskulle stannar Coway Classic helt automatiskt när fronten tas bort.

coway_luftrenare_ap-1018f_4.jpg

 

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellCoway luftrenare AP-1018F
MärkeCoway
Höjd (mm)641
Bredd (mm)376
Djup (mm)183
Produktgruppluftrenare
Färgvit

Installation

Nettovikt (kg)6.8

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor