Xiaomi Mi luftrenare Pro H

 • Effektiv luftrenare för utrymmen upp till 72 m²
 • Väldigt stark sugkraft, 600 m³ / h (CADR)
 • E12 klassat HEPA-filter tar bort 99,97 % av partiklar och allergener ned till 0,3 mikrometer i storlek
 • Extra tyst nattfunktion
 • Kompatibel med Xiaomi Home-app
Produktspecifikation
jämför
3 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Xiaomi Mi Pro H luftrenare

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H är en kraftfull, smart och lättanvänd luftrenare för stora utrymmen. Andas in ren, luktfri och allergenfri luft. En luftrenare kan effektivt lindra allergi- och astmasymtom genom att avlägsna partiklar, damm, bakterier, pollen och husdjurshår. Dessutom filtrerar luftrenaren luften från obehaglig lukt.

Renar andningsluft med upp till 99,97 procent noggrannhet

Snygg luftrenare av torntyp som passar in i alla rum. Enheten mäter luftkvaliteten med hög noggrannhet med en lasersensor. Den upptäcker små partiklar upp till 0,3 mikrometer i storlek, såsom pollen, bakterier, virus och sporer, och filtrerar upp till 99,97 procent av dem. Enheten rensar också luften från konstiga lukter och rök.

Mer effektivt och snabbare

En ännu effektivare luftrenare som kan rena luften med upp till 600 kubikmeter per timme (CADR), vilket innebär att luften i ett medelstort rum rengörs på drygt fem minuter. Kraften hos en enda enhet är tillräcklig för att rengöra luften från ett utrymme på cirka 200 kvadratmeter en gång i timmen. Triple HEPA-filtersystem, Luftrenarens interiör har ett tredubbelt HEPA-filtersystem för att öka rengöringseffektiviteten. Ett cylindriskt 360 graders filter samlar damm och hår från alla håll till det yttersta filtret. Ett E12-klassat centralt filter tar bort mikropartiklar och bakterier från luften. Den innersta filtreringen av aktivt kol tar bort många otäcka luktproblem från luften upp till fyra gånger mer effektivt än den tidigare Mi Air Purifier 3H.

Kraftfull och lågmäld design

Tack vare den tornliknande strukturen för luftrenaren luft effektivt genom sin filtreringsstruktur. Luftrenaren tar upp drygt ett och ett halvt ark A4-papper och är bara 74 centimeter högt. Tyst driftljud I viloläge är luftrenaren nästan tyst. Tack vare den ljudabsorberande designen är enheten väldigt tyst (Max 65 decibel och endast 34 decibel som lägst) även när du rengör luften, så den kan också användas på natten när du sover i samma rum.

Lätt att använda

Luftrenaren är lätt att styra med den praktiska Xiaomi Mi Home-smarttelefonappen. Luftkvalitet, temperatur och luftfuktighet kan lätt ses från telefonen eller enhetens OLED-skärm. Dessutom kan fläktens intensitet och timing enkelt justeras via appen. Applikationen berättar också när det är dags att byta filter. Luftrenaren kan anslutas till ett trådlöst LAN, vilket också stöder Google Assistant och Amazon Alexa virtuella assistenter, vilket gör enheten röststyrd.

Teknisk information:

 • Rekommenderad yta 42-72 m2
 • Kompatibel med Xiaomi Home-applikationen
 • Wi-Fi redo
 • Automatisk funktion
 • Tyst nattfunktion
 • Luftkvalitetssensor
 • Ren luftavkastning: 600 m3 (CADR)
 • Filtrering: True Hepa & Active Carbon filter
 • Tyst ljudnivå: 34 dB
 • Max ljudnivå: 64 dB
 • LED-indikatorer för att detektera rumsluftens renhet (kan också stängas av)
 • Filterbytesintervall 6-12 månader (beroende på användning)
 • Mått (HxBxD): 735 x 310 x 310 mm
 • Vikt: 4,8 kg

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellXiaomi Mi luftrenare Pro H
MärkeXiaomi
Höjd (mm)738
Bredd (mm)310
Djup (mm)310
ProduktgruppLuftrenare
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)5,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Xiaomi

Xiaomi

VÅR LOGOTYP

"MI" i vår logotyp står för "Mobile Internet". Det har också andra betydelser, bland annat "Mission Impossible", eftersom Xiaomi stått inför många utmaningar som tidigare verkade omöjliga att klara av.

MAKING QUALITY TECHNOLOGY ACCESSIBLE TO EVERYONE

Xiaomi Corporation grundades i april 2010 och togs upp på huvudlistan på Hongkongbörsen den 9 juli 2018 (1810.HK). Xiaomi är ett internetföretag med smartphones och smart maskinvara som är anslutna via en IoT-plattform. Med visionen att vara vän med sina användare och att vara det ""coolaste företaget"" bland användarna strävar Xiaomi efter kontinuerlig innovation, med ett orubbligt fokus på kvalitet och effektivitet. Företaget bygger fortlöpande fantastiska produkter med schyssta priser så att alla i världen kan ta del av ett bättre liv genom innovativ teknik.

Xiaomi är för närvarande världens fjärde största smartphonevarumärke och har etablerat världens största IoT-plattform för konsumenter med fler än 150,9 miljoner smarta enheter (undantaget smartphones och bärbara datorer) anslutna till plattformen. För närvarande finns Xiaomi-produkter i mer än 80 länder och regioner över hela världen och har ett ledande fäste på många marknader.

Visa produkter från Xiaomi