OBH Nordica 6081 Revitalize

 • 2 valbara massagetyper: massage och massage med infraröd värme.
 • Inställbar styrka i 5 olika lägen
 • Gummerat handtag för bättre grepp.
 • Massage och massage med infraröd värme
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Perfekt för trötta och ömma muskler! OBH Nordica Revitalize Massager med fyra olika massagehuvuden och en djup infraröd värme. Du kan använda enheten med eller utan infraröd värme. Infraröd värme avser djup värme som motsvarar våglängden i solens värmestrålning, så dess hälsofrämjande effekter bygger i stor utsträckning på den infraröda värmen på kroppens uppvärmningseffekt. Enheten har ett bekvämt gummihandtag som ger bekvämlighet. Den kompakta storleken gör det enkelt att lagra. Du kan justera intensiteten på en skala från 1 till 5 och välja mellan de fyra olika typerna av lägen för att få den mest optimala massageupplevelsen.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellOBH Nordica 6081 Revitalize
MärkeOBH Nordica
Höjd (mm)204
Bredd (mm)159
Djup (mm)430
ProduktgruppMassage
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)2

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

OBH Nordica

OBH Nordica

Att ta fram innovativa produkter, med smarta lösningar, har blivit ett kännetecken för OBH Nordica. Genom att erbjuda nordiska och internationella hushåll nya, spännande produkter med snygg design så har de nått en marknadsledande position i Norden.
OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. År 2002 slogs svenska Nordica, som grundades 1959, ihop med danska OBH och blev OBH Nordica. Två svenska bröder, Peter och Thomas Ek (Nordica) kom att spela en stor roll i företagets framtid när de tillsammans med OBH byggde upp företaget till vad det är idag.                
I dag har de nationella bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt bedriver också verksamhet i Kina. Deras omsättning uppgår till ca 750 miljoner kr och de har totalt ca 150 anställda, varav drygt en tredjedel arbetar utifrån huvudkontoret i Sundbyberg utanför Stockholm.
2015 förvärvades OBH Nordica av Groupe SEB. Groupe SEB är världsledande inom små hushållsprodukter, finns i 150 länder och har ca. 26 000 anställda. Groupe SEB har sitt huvudkontor i Frankrike. 

Visa produkter från OBH Nordica