BSH Cashback

 • 3483_Siemens_espresso_cashback_1438x328_SE.png

  Välj utsökt smak och få upp till 1500 kronor tillbaka.

  Just nu kan du som köper en espressomaskin från Siemens få upp till 1500kronor tillbaka. Siemens helautomatiska espressomaskiner är utrustade med intelligent teknologi som ger dig perfekt espresso, i en knapptryckning. En enda kaffeböna innehåller fler än 800 smaker. För att göra den rättvisa krävs en perfekt balans mellan malning, temperatur och tryck. Läs mer om våra espressomaskiner här eller se de olika kampanjmodellerna här.

  För att ta del av kampanjen och få 100 dagars garanti, ska köpa din espressomaskin mellan den 17:e augusti och den 31:a oktober och registrera din produkt på My Siemens senast den 30:e november 2020.

   

  The future is moving in.

   

  MCIM03338903_Siemens-Home-Coffeeworld-Coffeetypes-Turkish-Mokka-vs-moka_16_9.jpg

  Så här registrerar du dig:

  1. Köp en Siemens Espressomaskin*.
  2. Klicka här för att logga in / registrera dig i My Siemens.
  3. Klicka på “Registrera ditt köp här”. Kom ihåg att ha kvittot samt dina bankuppgifter (Swift och IBAN) tillgängliga när du registrerar ditt köp
  4. Få din utbetalning inom 30 dagar.

   

  *Den här kampanjen är endast tillgänglig vid köp av Siemens fristående espressomaskiner.

  Till kampanjvillkor och information.

   

  se-EQ.9 plus_320x240@2x.jpg se-EQ.6 plus_320x240@2x.jpg se-EQ.500_320x240@2x.jpg

  EQ.9 plus

  EQ.9 Plus har en isolerad keramisk kvarn, enkel användning via TFT-display och en mängd olika kaffedrycker att välja mellan. Dessutom har den en integrerad mjölkbehållare och vissa modeller har sitt eget Barista-läge som gör att du kan anpassa ditt kaffe som du vill. Det finns också modeller med Home Connect - inbyggt WiFi, som ger dig gott om alternativ och kaffeinspiration.

  EQ.6 plus

  EQ.6 Plus har modern teknik för enkel användning och rengöring. CoffeeSelect-skärmen låter dig välja mellan olika kaffesorter och med funktionen oneTouch DoubleCup kan du göra två koppar åt gången. AromaDouble Shot-funktionen maler två doser kaffe per kopp så att du kan få en starkare kopp kaffe om så önskas.

  EQ.500

  EQ.500 erbjuder enkel navigering och stilren design. Den lämpar sig särskilt för mjölkbaserade kaffedrycker och finns i två versioner - med integrerad mjölkbehållare eller extern klassisk mjölkskummare. Maskinen är också utrustad med automatiska rengöringsprogram och oneTouch DoubleCup-funktionen, som ger två koppar med en enkel knapptryckning.

  se-EQ.300_320x240@2x.jpg eq_accesories.jpg 100_dagar_SE.png

   EQ.300

  Helautomatiska Siemens EQ.300 har OneTouch-funktionen samt en navigeringsskärm som är lättanvänd. Du kan tillaga dig en härlig espresso på nolltid. Med InCup-mjölkskummaren lyckas du med perfekt krämigt mjölkskum. EQ.300 har en diskret design och passar perfekt in i köksmiljön.

  EQ-tillbehör

  Uppgradera kaffeupplevelsen och förläng kaffemaskinens livslängd med det perfekta Siemens-tillbehöret. Du hittar allt du behöver, såsom avkalkningstabletter, rengöringstabletter, BRITA- vattentank-filter och ett underhållnings-kit.

  100 dagars nöjdhetsgaranti

  Siemens-produkter ska alltid uppfylla dina förväntningar och om du inte är nöjd kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din kaffemaskin på My Siemens inom två veckor efter köpet.

   

  MCIM03241120_SIE_FAEM_iAroma_Visual1_brewing_unit_print_2000x2000_final_2.jpg automilk_clean.jpg

  iAroma - tekniken bakom den perfekta espresson
  iAroma är en kombination av perfekt malet kaffe, ett intelligent värmesystem och ett optimalt tryck - allt för att bevara den smak som finns i kaffebönorna och för att ge dig den perfekta koppen espresso.

   

  autoMilk Clean - självrengörande mjölksystem
  Även de minsta detaljerna kan påverka smaken av kaffe. Därför är det viktigt att hålla mjölksystemet fritt från gamla mjölkrester. Det helautomatiska rengöringssystemet rengör sig själv så att du kan njuta av den härliga kaffesmaken.

   

  onetouch_doubleCup.jpg automatic_clean.jpg

  OneTouch doubleCup - två koppar, ett tryck
  Med Siemens OneTouch doubleCup får du möjlighet att brygga två koppar kaffe samtidigt, till exempel två smakfulla cappuccinos. Allt du behöver göra är att trycka på knappen - och de identiska kopparna med kaffe är redo.

   

  Automatisk rengöring och avkalkning
  En viktig ingrediens i kaffe är vatten. Vatten kan innehålla kalk som orsaka kalkavlagringar i maskinen vilket kan påverka smaken på ditt kaffe. Med ett automatiskt rengörings- och avkalkningssystem hålls maskinen alltid ren och du får bästa möjliga smak. Programmet är enkelt att använda och maskinen meddelar när det är dags att starta rengöring- och avkalkningsprogrammet.