-32%
Tom 30/8
Fyndvara

Bertazzoni gasspis PRO906MFESGIT--Outlet

 • Gul gasspis med dubbla ugnar utrustad med hela 6 mässingsbrännare
 • Bredd: 90 cm
 • 11 ugnsfunktioner, däribland roterande grillspett
 • Varmluftsfunktion - tillaga flera rätter utan att de tar smak eller lukt av varandra
 • Outletprodukt. Vi visar produkter från Bertazzoni i vår butik i Sollentuna!
Produktspecifikation
jämför
43 99029 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Bertazzonis produkter designas och tillverkas i Guastalla, i Emilia-Romagnaregionen nordöst om Parma. Bertazzoni har ett brett urval med olika estetiska linjer där varje linje har en utmärkande stil som ger ditt hem ett mervärde. Varje linje innehåller olika produktval för att kunna ge en perfekt kombination i köket. 

PRO906MFESGIT har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. För att undvika onödiga smutsfällor som skruvar och skarvar är hällen formpressad i ett stycke plåt, som gör rengöringen till en fröjd.

Utrustad med robusta gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner*, bl.a. varmluft och grill. Display med digital klocka, elektronisk programfunktion (automatisk start och avstängning) samt koktidslarm. Ugnsfunktion samt temperatur ställs in digitalt med hjälp av de estetiska vreden och moderna displayen. Den mindre ugnen är utrustad med bland annat övervärme och grill, samt roterande grillspett. 

Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra - och tack vare stektermometern är det enkelt att se till att du alltid uppnår perfekt temperatur. Spisen har 3-glasisolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring.

Processen bakom spisens underbara glans innehåller totalt 6 steg; elektrofores, sandning, första lager färg, andra lager färg, transparent lack och handpolering. Processen är ursprungligen utveckad för bilindustrin och applicerar färgen på det rostfria stålet i dubbla lager och på så sätt skapar en underbar glans som gör den till en en vacker del av köket. 
 

Specifikationer
3-glaslucka med avtagbart luckglas
kylfläkt
Förvaringslåda med dämpningsfunktion
Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
Stektermometer (stora ugnen)
Elektronisk reglering av ugnstemperatur
Utdragbar teleskopskena (1 st standard till varje ugn)
Ugnsvolym stor: 69 l
Ugnsvolym liten: 38 l
Elektrisk enhandständning med termosäkring
wok- samt sjudningsring

Brännare (kW)
Wok (1): 0,48 kW–5,00 kW
Snabb (1): 1,05 kW–3,00 kW
Halv-snabb (3): 0,60 kW–1,75 kW
Sparlåga (1): 0,48 kW–1,00 kW

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Stektermometer

  Med en bra och tillförlitlig stektermometer blir köttet, fisken och fågeln alldeles perfekt tillagad. Bertazzoni gasspis PRO906MFESGIT--Outlet kan användas på alla råvaror där du vill få en exakt innertemperatur och med digital display och pip-funktion missar du aldrig när maten är färdig. Stektermometer är ett måste i varje kök.

 • Utdragbara skenor

  Nu är det slut med att bränna sig i ugnen och försöka få ut gratängformen som hamnat väldigt långt bak i ugnen. Bertazzoni gasspis PRO906MFESGIT--Outlet lösningen som gör att ugnformen aldrig mer blir ett projekt att få ut ur ugnen. Med utdragbara skenor glider plåten/ugnsgallret lätt ut och du kan enkelt ta ut din form. Ergonomiskt och säkert.

 • Automatisk avstängning

  För högsta tänkbara säkerhet har Bertazzoni gasspis PRO906MFESGIT--Outlet utrustas med automatisk avstängning. OM du mot förmodan skulle glömma att stänga av ugnen/spishällen så kommer den automatiska avstängningen att göra det åt dig. Detta är en perfekt säkerhetsfunktion som välkomnas som trygghet i många hushåll.  Med denna funktion behöver du aldrig fundera på om du stängde av spisplattorna. Det fixas automatiskt.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBertazzoni gasspis PRO906MFESGIT--Outlet
MärkeBertazzoni
Höjd (mm)890
Bredd (mm)895
Djup (mm)600
ProduktgruppGasspis
FärgGul

Produktöversikt

Typ av reglageVred + display
Antal ugnar2
Ugnsfunktioner Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill+fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme + fläkt, Pizzafunktion, Turboläge + Belysning, Undervärme, Övervärme, Över- och Undervärme, Grill/Roterande grillspett
Ugnsvolym (liter)Stor: 69 liter. Liten: 38 liter.
StektermometerJa

Installation

Nettovikt (kg)105,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor