Bertazzoni spis PRO1005IMFEDNET

 • 100 cm induktionsspis med dubbla ugnar i Professional serien
 • Induktionshäll med fem zoner som regleras steglöst med vred
 • Stora ugnen har 11 funktioner bl.a. varmluft, grill, stektermometer och roterande grillspett
 • Italiensk design med modern teknik. Mått: (HxBxD) 890-915x1000x600
 • Vi visar produkter från Bertazzoni i vår butik i Sollentuna!
Produktspecifikation
jämför
66 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Bertazzoni spis PRO 100 5I MFE D NET - Mäktig 100 cm bred spis från Italienska Betazzoni som blir den självklara mittpunkten i varje kök.

Bred induktionshäll med fem zoner som regleras steglös via de läckra vreden. Samtliga zoner är försedda med kasatrullavkänning, restvärmeindikering, värmehållning och boostfunktion för ytterligare snabbare uppvärmning.

Fördelarna med induktion är många; förutom att det till och med går snabbare än gas så förbrukar mindre elektricitet än en vanlig häll. Man får fördelen av att kunna hålla en jämn låg temperatur som t ex är bra för värmehållning eller tillagning utav såser. Andra fördelar är att det blir lägre temperatur runt spisen vilket ger en mer behaglig matlagning, det blir dessutom enklare att rengöra eftersom själva hällen inte blir varm och det därigenom inte bränner fast mat.

Den elektriska huvudugnen har 11 funktioner, från varmluft, bakning och grillning till uppvärmning. Ugnen erbjuder även roterande grillspett och stektermometer som under tillagningen och ger återkoppling om realtidstemperaturen i det man tillagar.
Den användbara extraugnen har fyra lägen och erbjuder det där extra utrymmet inför högtider eller festligheter. Trippelglasdörrar minimerar värmeförlusten och ger utsidan en lägre temperatur. Nettovolymen på de två ugnarna är 69 respektive 54 liter.

Levereras utan sladd och kontakt, skall installeras 3-fas (Minst 3x10 amp)
Produkter och förpackningar är 99% återvinningsbara. Bertazzoni Green.

Bertazzoni är idag ett ord för stil och excellens över hela världen. Familjebolaget drivs nu av femte och sjätte generationen - en obruten linje som sträcker sig tillbaka till 1800-talet och en italiensk stad som heter guastalla. Det var Francesco Bertazzoni, en tillverkare av precisionsvågmaskiner för ostindustrin, upptäckte att en ny typ av vedeldad spis användes för uppvärmning av järnvägsvagnar på tåg från Tyskland. Han och hans son Antionio började göra sina egna spisar, som snart såldes över hela Italien.

 

Under 2001 introducerade företaget det oöverträffade toyota-systemet för tillverkning som bygger på förhållandet mellan exceptionell hastighet och kompromisslös kvalitet, mycket tack vare på engagemanget och kulturen hos personalen. Bertazzoni började också uttömmande analys av den amerikanska spismarknaden och 2005 kom ett nytt sortiment av olika serier, nu under varumärket Bertazzoni och framgången var omedelbar. 

Bertazzoni exporterar idag sina köksprodukter över hela världen, som säljs i översta delen av marknaden genom ett högkvalitativt återförsäljarnätverk. Men trots all sin modernisering och globala marknadsföring glömmer Bertazzoni aldrig att dess rötter är i traditionerna för den italienska familjen, kulturen och stilen. Och att företaget fortfarande är specialist på den mycket personliga konsten att laga mat

bertazzoni_miljöbild_prof_1.jpg

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBertazzoni spis PRO1005IMFEDNET
MärkeBertazzoni
Höjd (mm)900
Bredd (mm)1000
Djup (mm)600
Produktgruppspisar
Färgsvart

Installation

Nettovikt (kg)145,0
Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor