-20%
Tom 28/2
Kampanj

Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1

 • Svart 90 cm spis från Smeg med induktionshäll.
 • Dubbla ugnar, ugnsvolym på 70 respektive 35 liter
 • Induktionshällen har 5 zoner varav 1 extra stor
 • Effektiv pyrolytisk självrengöring.
 • Mått: (HxBxD) 880-915x898x598 cm. Spänning 230 v.
Produktspecifikation
jämför
38 99031 192:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Smeg induktionsspis C92IPBL9

Detta är en 90 cm bred induktionsspis i klassisk design från varumärket Smeg i svart stål. Modellen "Classic" från Smeg är en elegant designad spis som ändå är funktionell med flertal funktioner och dessutom har den kraftiga höj- och sänkbara ben så du kan ställa in så att höjden passar i ditt kök. 

Varför induktion? Jo, det finns många fördelar med induktionshällar jämfört vanliga hällar. Framförallt snabbare, energieffektivare matlagning. Induktionshällar värmer snabbt pannan, inte hällen, med minimalt med läckage av värme till ytan eller omgivningen. Förutom att spara tid och energi innebär induktion också mer exakt temperaturstyrning, enklare rengöring och avsevärt mindre risk att bränna sig på restvärme.

Spisen har en stor och gedigen häll med fem stycken matlagningszoner, varav en är extra stor och hela nio olika effektnivåer. Turbo-funktionen för varje zon ger extra effekt i tio minuter vilket gör att du snabbt kan värma upp större volymer, när du exempelvis ska koka upp pastavattnet.

Den större ugnen är en multifunktionsugnen har en ugnsvolym på hela 70 liter (Netto) och har totalt 10 olika funktioner såsom upptining, varmluft och grill etc. Temperaturen kan ställas in mellan 50-280 grader. Den lilla ugnen har en ugnsvolym på 30 liter och kan ställas in på temperaturer mellan 50-245 grader. Stora och tydliga vred gör att du på ett enkelt sätt kan ställa in spisens alla funktioner. Dessutom finns en display med digital klocka och elektronisk programfunktion som gör automatisk start och avstängning möjlig. 

Denna modell har även Pyrolytisk rengöring i den större ugnen, vilket gör att det blir enkelt att hålla ugnen ren. För säkerhets skull har luckan ett automatiskt lås som aktiveras under rengöringsprocessen.  Under ugnen finns dessutom ett smidigt förvaringsutrymme med plats för plåtar och dylikt.

Spisen har 230 volt spänning och levereras utan kontakt. Tänk på att installation alltid ska utföras av behörig elektriker.

Övrig information:

Häll:
Induktionshäll med 5 zoner:
Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W – Turbo 3000 W
Vänster fram: Ø 145 mm, 1400 W – Turbo 1800 W
Mitten, större zon Ø 271 mm, 2600 W - Turbo 3700 W
Höger bak: Ø 210 mm, 2300 W – Turbo 3200 W
Höger fram: Ø 145 mm, 1400 W – Turbo 1800 W
9 effektnivåer för varje zon
Varje zon har en display som visar effektnivå/restvärme
Markering för minsta storlek på kokkärl
Automatisk avstängning när kokkärl tas bort
Funktionsspärr (barnsäkring)
Automatisk säkerhetsströmbrytare
Rengöringsskrapa medföljer

Ugn:
Två ugnar
10 funktioner
Ugnsvolym: 70 + 30 liter
Temperatur: 50-280ºC (50-245ºC)
5 tillagningsnivåer
Rengöringsprogram med Pyrolys i stora ugnen
Display, anti fingerprint, med digital klocka, elektronisk programfunktion (automatisk start och avstängning) och koktidslarm
Tangentialt kylsystem
Avtagbar innerlucka i helglas
Avtagbar tvåglaslucka
Dubbel ugnsbelysning
Förvaringsutrymme under ugnen
Justerbar höjd från ca 880 mm till ca 915 mm
Grilleffekt: 2,70 kW

 

 • Induktionshäll

  Desto bättre utrustning du har i ditt kök, desto roligare blir det att laga mat. Gör din matlagning rolig med en induktionshäll från Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1. Denna häll värmer upp dina kastruller och stekpannor med hjälp av ett magnetiskt fält som genererar värme till kokkärlen. Använd endast kastruller/pannor avsedda för induktionshäll.

 • Pyrolytisk rengöring

  För dig som vill komma ifrån ugnsrengöring ska förnya ditt kök med en Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1. Denna har pyrolytisk rengöring vilket i klarspråk innebär att den har en inbyggd rengöringsfunktion. Ugnen kan värmas upp till 500 grader och rengör ugnen på det tidsintervall som du programmerat den till. Smidigare kan det inte bli.

 • Utdragbara skenor

  Nu är det slut med att bränna sig i ugnen och försöka få ut gratängformen som hamnat väldigt långt bak i ugnen. Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1 lösningen som gör att ugnformen aldrig mer blir ett projekt att få ut ur ugnen. Med utdragbara skenor glider plåten/ugnsgallret lätt ut och du kan enkelt ta ut din form. Ergonomiskt och säkert.

 • Barnspärr ugn

  Olyckan kan så lätt vara framme i köket och om barnen kommer farande i full fart, ja då är det extra lätt hänt att någon skadar eller bränner sig. Det är svårt att gardera sig mot allt men genom att montera fast en barnspärr på ugnen från Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1 så har man gjort mycket för att skydda barnen från att bränna sig.

 • Automatisk avstängning

  För högsta tänkbara säkerhet har Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1 utrustas med automatisk avstängning. OM du mot förmodan skulle glömma att stänga av ugnen/spishällen så kommer den automatiska avstängningen att göra det åt dig. Detta är en perfekt säkerhetsfunktion som välkomnas som trygghet i många hushåll.  Med denna funktion behöver du aldrig fundera på om du stängde av spisplattorna. Det fixas automatiskt.

 • Timer

  Med en inbyggd timer kan du göra dig av med din gamla äggklocka. Här kan du ställa in den exakta tiden och genom ett pip-ljud bli påmind om att maten är klar. Enkel att hantera och justera och många hällar/ugnar har idag inbyggd timer som bland annat Smeg induktionsspis C92IPBL9​-1.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSmeg induktionsspis C92IPBL9​-1
MärkeSmeg
Höjd (mm)915
Bredd (mm)898
Djup (mm)598
Produktgruppspis
Färgrostfritt stål

Produktöversikt

Typ av reglageVred
GångjärnNedåt
Antal ugnar1
Ugnsfunktioner10 funktioner
Invändig belysningJa (dubbel)
StektermometerNej

Installation

Nettovikt (kg)83,0
Anslutningseffekt (W)12500
Spänning (V)230
ElkontaktSaknas

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Smeg

Smeg

Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet. 

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också upprättat interna utvecklingsprogram för att utvärdera de rådande smak- och marknadstrenderna.

Visa produkter från Smeg