Smeg Spis C9IMX9-1

 • 90 cm bred induktionsspis med 5 zoner varav en Multizon där två zoner går att koppla ihop
 • Mulfitunktionsugn med varmluft
 • Vapor Clean som är ett rengöringsprogram med ånga
 • Display med digital klocka och timer
 • Mått: (HxBxD) 880-915x898x598
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 99 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Smeg Spis C9IMX9-1

C9GMXI9 är en kraftfull spis med multifunktionsugn och induktionshäll från Smeg i rostfritt stål. Induktionshällen har 5 zoner med 9 effektnivåer med induktionshäll i svart glas. Två av zonerna har en multizon som går att koppla ihop till en stor zon. Varje zon har markering för minsta storlek på kokkärl samt automatisk avstängning när kokkärl tas bort.

Ugnen har stor volym på 115 liter, 5 tillagningsnivåer med en grilleffekt på 1700 W. Den har även dubbel ugnsbelysning, avtagbar innerlucka i helglas och en avtagbar treglaslucka. Display med digital klocka och elektronisk programfunktion och samt förvaringsutrymme under ugnen.

Snabb upptining underlättas genom igångsättande av en turbin som säkerställer en jämn fördelning av rumstempererad luft inne i ugnen. Idealiskt för alla typer av livsmedel. Med den lättrengörliga emaljeringsytan "Ever Clean" och ett rengöringsprogram med ånga är det enkelt att hålla ugnen i ett rent och fint skick. Rostfritt stål med anti-fingerprint förhindrar fingeravtryck och håller ytan så gott som ny.

Smeg är ett italienskt vitvaruföretag som drivits av familjen Bertazzoni sedan 1948. Deras produkter utmärks av teknisk innovation och av en stilren estetik med rena, harmoniska linjer och hög funktionalitet.

Övrigt
- Vänster fram - Induktion Multizon - 2100 W - Booster 2300 W - 21.0x19.0 cm
- Vänster bak - Induktion Multizon - 1600 W - Booster 1850 W - 21.0x19.0 cm
- Mitten - Induktion-enkel - 2300 W - Booster 3000 W - Ø 27.0 cm
- Höger bak - Induktion-enkel - 1200 W - Booster 1400 W - Ø 18.0 cm
- Höger fram - Induktion-enkel - 2300 W - Booster 3000 W - Ø 21.0 cm
- Justerbar höjd: 880-915 mm
- Ugnstemperatur: 50-260ºC
- Anslutningseffekt: 10600 W
- Grilleffekt: 1700 W

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSmeg Spis C9IMX9-1
MärkeSmeg
Höjd (mm)900
Bredd (mm)898
Djup (mm)598
Produktgruppspisar
Färgrostfritt stål

Produktöversikt

Typ av reglageClassic
Antal ugnar1
Timerfunktionja
Ugnsvolym (liter)115
Invändig belysningja

Installation

Nettovikt (kg)84,6
Spänning (V)230

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till dörren

  Dina produkter kommer med Airmee och levereras till din dörr.

  Leverans sker nästkommande vardag 17.00 - 22.00

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm och på utvalda produkter som finns i lager i Stinsen köpcentrum.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Smeg

Smeg-banner-230703-varumärke.gif

Kategorier

Style guide

 

Inbyggnadsugnar

Smeg erbjuder ett stort utbud av ugnar med högsta prestanda och unik design. Inspireras av Smegs Style guide för att hitta rätt ugn, oavsett om ni vill ha ett lantligt, klassiskt, modernt eller färgglatt kök. 

Mikrovågsugnar

 

Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Smeg erbjuds i olika sorters format för att på bästa sätt möta det behov som konsumenten har. Letar ni efter en mikro som behöver vara flexibel och flyttbar är förmodligen en mikrovågsugn för bänk det bästa alternativet. Önskar man däremot en mikro som kombineras tillsammans med ugn och andra inbyggnadsprodukter är den integrerade mikrovågsugnen rätt val. 

Högkvalitativa hällar

 

Hällar

Smegs hällar kombinerar högkvalitativa material med den allra senaste tekniken. Ni kan välja mellan en mängd olika former, storlekar och tillagningsfunktioner för att försäkra dig om att hällen verkligen matchar designen på din ugn. Smegs hällar är den perfekta lösningen om ni gillar en modern, minimalistisk stil där matlagningszonen smälter in som en naturlig del i köksbänken. 

Nyskapande design

 

Spisar

Den som brinner för matlagning förtjänar det bästa av spisar, både i fråga om funktionalitet och stil. Smeg har hämtat inspiration från världens främsta kockar och utvecklat ett spissortiment där stil och elegans går hand i hand med hög prestanda, användarvänlighet och lägsta möjliga energiförbrukning. Spisar från Smeg passar alla typer av köksmiljöer – från spisar som är 60 cm för användare med begränsat utrymme, till 120 cm breda modeller med dubbla ugnar. Välj dessutom mellan olika varianter, såsom antingen en spis med gashäll eller induktionshäll. De olika spisarna från Smeg finns tillgängliga i alltifrån rostfritt stål och glas, till modeller i antingen vitt eller färg, för personer som uppskattar ett mer klassiskt utseende.

Köksfläktar

 

Köksfläktar

Smegs köksfläktar präglas av kvalitetsdesign och optimala materialval, och återspeglar elegansen och silfullheten hos den omkringliggande köksmiljön. Det finns ett brett urval modeller med olika estetiska egenskaper och effekter och dessutom kan alla produkter i fläktprogrammet utrustas med särskilda kolfilter, som återcirkulerar luft som är helt ren.

Minikylskåp

 

Kyl & Frys

Smegs kylskåp, och framförallt retro kylskåpen i 50’s style har en speciell plats i hjärtat för företaget Smeg. Det är produkten som är synonym med varumärket och kan få vilket hem som helst att stå ut i mängden. Förutom de färgstarka 50’s style modellerna som blivit stilikoner världen över, har Smegs ingående undersökningar i fråga om stiltrender resulterat i kylskåp som tilltalar alla. Oavsett om ni föredrar de poppiga pastellfärgerna representerade i retro kylskåpen, en minimalistisk och avskalad design i silver och svart eller modeller med rostfritt stål som avvisar fingeravtryck, så finner ni dem hos Smeg. De olika kylskåpen från Smeg finns i modeller som French door, kombinerad kyl & frys, en- och tvådörrars modeller samt små kylskåp för placering under köksbänken.

Diskmaskinsguide

 

Diskmaskiner

Smegs diskmaskiner är tillverkade i Italien med högsta krav på kvalitet och diskresultat. I sortimentet finns diskmaskiner för alla behov, stilar och krav.

 

Tvättmaskiner & Torktumlare

Tvättmaskiner och torktumlare från Smeg är testade och godkända av The Woolmark Company som är ett av det mest respekterade varumärkena för att säkerställa kvalitet. Smegs Ylleprogram passar perfekt för ylletvätten genom att öka mängden vatten så att fallhöjden och de mekaniska rörelserna minskar. Spara även plats i hemmet genom att placera torktumlaren ovanpå tvättmaskinen och länka samman produkterna med ett praktiskt tillbehör.

 

 

 

Visa produkter från Smeg