Tvätt och torkpaket från Smeg

 • Indigo Budapest Resa Bild Vykort (900 x 500 px) (1438 x 350 px) (21).png

   

  Paketpriser tvätt & torktumlare

  Smeg har skapat tvättmaskiner och torktumlare som idag kännetecknas för sin robusta byggkvalitet, hög prestanda, mångsidiga program och användarvänlighet. Tvättmaskiner och torktumlare har innovativa lösningar, såsom en speciellt utformad trumma som minskar slitage på kläder och förlänger livslängden på trumman. Maskinerna har även en smart automatisk funktion som distribuerar tvätt optimalt, vilket gör att maskinerna blir tystare och skapar mindre vibration. Alla tvättmaskiner är dessutom utrustade med Aquastop, som spårar läckor i slangen och stänger av vattentillförseln omedelbart för att undvika vattenskador.

  Tvättmaskiner och torktumlare från Smeg är testade och godkända av The Woolmark Company som är ett av det mest respekterade varumärkena för att säkerställa kvalitet. Smegs Ylleprogram passar perfekt för ylletvätten genom att öka mängden vatten så att fallhöjden och de mekaniska rörelserna minskar.

  Spara även plats i hemmet genom att placera torktumlaren ovanpå tvättmaskinen och länka samman produkterna med ett praktiskt tillbehör.

Tvätt och torkpaket