-33%
Tom 31/10
Fyndvara

AEG tvättmaskin L6FBM762G

 • AEG tvättmaskin L6FBM762G med trumvolym på 53 L
 • Centrifugeringhastighet 1600
 • Fördröjd start och LCD Display
 • Mått (HxBxD) 850 x 600 x 575
Produktspecifikation
jämför
8 9905 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Energisnål och snabb tvättmaskin.

Kvalitetsplagg tål flitig användning, medan vardagsplagg kräver mer omsorg. AEGs tvättmaskiner justerar cykeln genom att minimera den vatten- och energiförbrukning och tid som krävs för att tvätten ska bli riktigt ren.

Tar hand om dina kläder och spara vatten och energi. ProSense®-tekniken väger automatiskt varje tvätt och sensorer anpassar tvättprogrammet exakt så att varje plagg hanteras rätt. Tvätten kommer ut fräsch och ny varje gång, samtidigt som du sparar tid, vatten och energi.

Tar väl hand om dina kläder. Alla AEG:s maskiner har vår skonsamma, specialutformade ProTex-trumma. Tvätten lyfts och skyddas av mjuka vattenstrålar. Trumman har extra många hål, så att plaggen töjs mindre och deras form bibehålls vid centrifugering.

Inverter motorn: Tvättmaskinens invertermotor är AEGs mest pålitliga och hållbara någonsin. Då den saknar kolborstar vibrerar och slits den mindre än en traditionell motor. Den är dessutom tystare.

Energisnål: och snabb: Många eco program sparar energi. AEG:s eco program spar energi och tid då det går att köra som snabbtvätt. Så man spar både tid oc och pengar.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAEG tvättmaskin L6FBM762G
MärkeAEG
Höjd (mm)850
Bredd (mm)600
Djup (mm)575
ProduktgruppTvättmaskin
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageLCD Display
GångjärnVänster
Invändig belysningNej
Fördröjd startJa
Nettovolym, totalt (l)53
SkumavkänningJa

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)77,0
Anslutningseffekt (W)2200
Spänning (V)230
Anslutningskabelns längd (cm)180
Längd, tilloppsslang (cm)150
Längd, avloppsslang (cm)145

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)139
Årlig vattenförbrukning (liter/år)9499
Kapacitet, bomull (kg)7
CentrifugeringseffektA
Max centrifugeringshastighet (v/min)1600
Buller, tvätt (dB)50
Buller, centrifugering (dB)75

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG