-33%
Tom 29/11
Black Friday

Bosch tvättmaskin WAN282S3SN--Outlet med mindre skönhetsfel

 • Ett exemplar nersatt i pris då ena skruvfästet för topplocket har gått sönder, se bild. Påverkerar inte funktion eller garanti.
 • Tvättkapacitet 8 kg. Centrifugering 1400 varv/min. EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor med 10 års garanti, ger tyst drift och extra lång livslängd
 • Med SpeedPerfect som ger optimal tvättresultat på 65% kortare tid. ActiveWater™: spara vatten och pengar tack vare ett 2-stegs sensorsystem som känner av mängden tvätt i maskinen
 • Night Wash: speciellt tvättprogram som går tystare så du till och med kan tvätta på natten. Cashback kampanj 1/10 - 31/12, få 300 kr tillbaka, Läs mer
 • Outletprodukt med mindre skönhetsfel
Produktspecifikation
jämför
5 1993 477:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Bosch tvättmaskin WAN282S3SN

8 kg tvättmaskin med EcoSilence Drive™ kolbortsfri motor med 10 års motorgaranti. Tvättar tyst och energisnålt, med en hållbarhet du kan lita på.

 • EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor med 10 års garanti, ger tyst drift och extra lång livslängd.
 • AllergyPlus: speciellt utvecklad för allergiker och personer med känslig hud.
 • SpeedPerfect ger optimal tvättresultat på 65% kortare tid.
 • ActiveWater™: spara vatten och pengar tack vare ett 2-stegs sensorsystem som känner av mängden tvätt i maskinen.
 • LED-display med användarvänlig touch-kontroll och många tilläggsfunktioner som uppskjuten starttid och återstående tid.

Effekt/Förbrukning
Kapacitet: 8 kg
Energieffektivitetsklass: C
Årlig energiförbrukning 63 kWh
Centrifugeringseffektivitetsklass: B
Högsta centrifugeringshastighet: 1400 varv/min
Ljudnivå: Tvätt 52 dB(A) re 1 pW, Centrifugering 74 dB(A) re 1 pW
Utsläpp av luftburet akustiskt buller under centrifugeringsfasen för standardprogram för bomull 60°C full maskin uttryckt som dB(A) re 1 pW: 74
Trumvolym: 55 l

Program
Specialprogram: Standard kall – 60°C, extra sköljning/stärkning, Mörk tvätt, Skjortor, Sport, Mix, Allergi+, Ylle, Fintvätt/Siden
SpeedPerfect: helt rent på upp till 65% kortare tid.
Touch Control-knappar: Färdig, Start/Paus för påfyllning, Temperatur, VarioSpeed, Förtvätt, centrifugering, Water & Rinse Plus/sköljstopp

Användning/Säkerhet
Påfyllningsfunktion som gör det möjligt att lägga in tvätt även efter att maskinen har startats.
Stor LED-display
Ett vred för val av samtliga tvätt- och specialprogram
3D-AquaSpar-system
Steglös mängdautomatik
AntiVibration Design: ökad stabilitet och tystare gång
Skumavkänning
Obalanskontroll
Elektronisk barnspärr

Teknisk information
Flerfaldigt vattenskydd
EcoSilence Drive: energisnål och tyst motorteknologi
10 års motorgaranti på EcoSlience Drive, EcoSilence Drive: energisnål och tyst motorteknologi
Kan skjutas under, minst 85 cm bänkhöjd
Mått (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm

Matchande tumlare
WTH85VS8SN

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Kolborstfri motor

  Bosch tvättmaskin WAN282S3SN--Outlet med mindre skönhetsfel från en välkänd produktionslinje med kolborstfri motor. Kolborstfri motor kännetecknas av en maskin som är tyst, stark samt energisnål. Passar i alla hem som önskar kraftfull tvättmaskin som kan bidra till att reducera energikostnaderna.

 • Mängdautomatik

  Med mängdautomatik ser Bosch tvättmaskin WAN282S3SN--Outlet med mindre skönhetsfel till att endast dosera vattenmängd efter mängden tvätt som ska tvättas vilket gör den både klimatsmart och ekonomisk. Många tror att en halvfull tvättmaskin är oekonomiskt men tack vare mängdautomatik så blir även halvfulla maskiner ekonomiska och ett självklart val för många kunder.

 • Skumavkänning

  Skumavkänning hos Bosch tvättmaskin WAN282S3SN--Outlet med mindre skönhetsfel anpassar trumrörelserna efter hur mycket tvättmedel som doserats och kan på så sätt reducera mängden skum. Denna funktion känner av om tvätten är i behov av en extra sköljning beroende på hur mycket skum som har bildats under tvättprogrammet. Passar bra för allergikänsliga personer.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch tvättmaskin WAN282S3SN--Outlet med mindre skönhetsfel
MärkeBosch
Höjd (mm)848
Bredd (mm)598
Djup (mm)550
ProduktgruppTvättmaskin
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageElektronisk
GångjärnVänster
Invändig belysningNej
SkumavkänningJa

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)69,4
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)210

Produktblad

EnergieffektivitetsklassC
Årlig energiförbrukning (kWh/år)63
Årlig vattenförbrukning (liter/år)9900
CentrifugeringseffektB
Max centrifugeringshastighet (v/min)1400
Buller, tvätt (dB)52
Buller, centrifugering (dB)74

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch