-15%
Tom 30/4
Fyndvara

Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet

 • Tvättmaskin med 7 kg tvättkapacitet och centrifugering på 1400 varv/min
 • Kolborstfri motor ger säkrare drift och minskad elförbrukning
 • Eco TimeManager - anpassa tvättiden efter ditt schema
 • Extra stor lucköppning, Display med senarelagd start
 • Omemballerad. Påverkar inte garantin.
Produktspecifikation
jämför
6 6965 690:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Dina kläder tvättas med omsorg SensiCare-systemet justerar programlängden efter tvättmängden och använder mindre vatten och energi.
Vår utmärkta PerfectCare 600 tvättmaskin med SensiCare System justerar längden på programmet efter tvättmängden, och använder mindre energi och vatten samt förhindrar att plaggen tvättas för länge. Aktiverar de mest ekonomiska programmen för även de minsta tvättmängderna. Anpassad tvättning på kortare tid Programtiden justeras automatiskt efter tvättmängden, vilket gör att dina kläder aldrig tvättas för länge. Vårt SensiCare System anpassas efter tvättmängden för att förhindra att kläder tvättas för länge. Säkerställer att plaggen bevaras längre. Mindre energi, mer tid Njut av effektivitet i varje tvätt med tvättprogram som anpassas efter ditt schema - du sparar både tid och energi. Med vår Eco TimeManager kan du ändra tvättprogrammets längd till den tid du har tillgänglig. Det sparar både tid och energi utan att kompromissa med den grundliga omsorgen dina plagg får. Rena kläder när det passar dig Med den fördröjda startfunktionen kan du ställa in när tvätten ska starta så att det passar dig. Justera programstarten så att den passar ditt schema med fördröjd start-funktion i tvättmaskinen. Tvätten är klar att plockas ut när du önskar. Det bekvämaste sättet att tvätta. Enkel i- och urplockning Extra stor öppning för bekvämare i- och urplockning Denna tvättmaskin med hög kapacitet har en extra stor öppning som gör det enklare att lägga i och plocka ur tvätten – även skrymmande saker som filtar. Den här tvättmaskinen har en smart utformad extra stor trumöppning som gör det mycket enklare för dig att lägga i och ta ut din tvätt. Du kan till och med få in skrymmande föremål, som täcken, utan problem. Specialdesignat program för siden Digital LCD display Anpassar tvättprogrammen efter mängden tvätt Fördröjd start Sköljning med skumavkänning

 • Kolborstfri motor

  Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet från en välkänd produktionslinje med kolborstfri motor. Kolborstfri motor kännetecknas av en maskin som är tyst, stark samt energisnål. Passar i alla hem som önskar kraftfull tvättmaskin som kan bidra till att reducera energikostnaderna.

 • Tidsoptimera tvättiden

  Hos Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet hittar du funktionen tidsoptimering som på ett detaljerat sätt känner av mängden tvätt och optimerar tvättprogrammet på bästa sätt. Denna tvättmaskinsfunktion är välkommet i alla hem som gärna ser att tvättiden inte ”drar ut på tiden” om maskinen endast är halvfull.

 • Fördröjd start

  Med fördröjd start kan du planera din vardag bättre och mer effektivt. Programmera Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet att starta när du vill att tvätten ska tvättas. För att reducera kostnaderna kan du med låga elpriser nattetid låta tvättmaskinen gå igång när du sover och vakna upp till att tvätten är klara att hängas upp eller torktumlas.

 • Allergiprogram

  Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet är utrustad med allergiprogram som ger en noggrannare sköljning och som är effektivt tar bort kvalster från plaggen som tvättas. Är du känslig för tvättmedels– och sköljmedelsrester kommer denna maskin att passa dig perfekt liksom för barnfamiljen.

 • Mängdautomatik

  Med mängdautomatik ser Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet till att endast dosera vattenmängd efter mängden tvätt som ska tvättas vilket gör den både klimatsmart och ekonomisk. Många tror att en halvfull tvättmaskin är oekonomiskt men tack vare mängdautomatik så blir även halvfulla maskiner ekonomiska och ett självklart val för många kunder.

 • Skumavkänning

  Skumavkänning hos Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet anpassar trumrörelserna efter hur mycket tvättmedel som doserats och kan på så sätt reducera mängden skum. Denna funktion känner av om tvätten är i behov av en extra sköljning beroende på hur mycket skum som har bildats under tvättprogrammet. Passar bra för allergikänsliga personer.

 • Skonsam mot dina kläder

  Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet är utrustad med skontrumma som varsamt tvättar tvätten samtidigt som den är skonsam på både miljön och plånboken. Skontrumman är utrustad med mindre hål som på ett skonsamt sätt behåller plaggens passform bättre jämfört med en tvättmaskin som har en traditionell tvättrumma. Inget avkall på tvättresultatet.

 • Tvätta snabbt

  Med Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet får du en meny som innehåller snabbprogram som du kan använda när du snabbt måste få dina kläder tvättade. Den totala tvättiden reduceras markant och i några fall kan även tvättresultatet påverkas. Lämpar sig bäst för mindre smutsig tvätt. Använd snabbprogram som komplement till ordinarie tvättprogram.

 • Tvätta ekonomiskt

  För att reducera elräkningen har Electrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet tagit fram Eco program som använder minsta möjliga energi och på så sätt bidrar till en klimatsmart lösning. Denna typ av tvättprogram tar längre tid men blir samtidigt skonsam för elräkningen. Har du billigare eltaxa på natten kan du göra stora besparingar genom att använda Eco-program.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux tvättmaskin EW6F4247K2--Outlet
MärkeElectrolux
Höjd (mm)850
Bredd (mm)600
Djup (mm)547
ProduktgruppTvättmaskiner
Färgvit

Produktöversikt

Typ av reglageLCD + push buttons
Gångjärnvänster
Fördröjd startsteglös
ProgramförloppsindikeringLCD
Display, programtidja
Skumavkänningja
Obalanskontrollja

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)75,0
Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)180

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)139
Vattenförbrukning (l)45
Årlig vattenförbrukning (liter/år)9499
Kapacitet, bomull (kg)7
Kapacitet bomull, tvätt (kg)7
TvätteffektA
CentrifugeringseffektB
Max centrifugeringshastighet (v/min)1400
Buller, tvätt (dB)51
Buller, centrifugering (dB)78

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux