-20%
Tom 30/4
Fyndvara

Samsung tvättmaskin WW90K6604QW--Outlet

 • Frontmatad tvättmaskin med kapacitet upp till hela 9 kg
 • Addwash - Lägg in plagg under pågående tvätt. Snabbprogram - Tvätta upp 5 kg tvätt under en timme
 • Kolborstfri Invetermotor ger säkrare drift samtidigt som den är tystare och mer energisnål
 • EcoBubble - Tvätta rent även vid lägre temperaturer och mycket effektivt mot fläckar. Styr och övervaka din tvättmaskin via WiFi. Smart check felsöker automatiskt och ger tips ppå lösningar via en app.
 • Outletprodukt med ett mindre märke på ena sidan (se bild)
Produktspecifikation
jämför
8 4956 790:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Samsung tvättmaskin WW90K6604QW Add wash

 • Upp till hela 9 kg tvättkapacitet
 • Kolborstfri Invertermotor som ger en mer driftsäker tvättmaskin samtidigt som den är tyst och energisnål
 • AddWash - Fyll på tvätt även när maskinen är i gång
 • EcoBubble gör att du kan tvätta på lägre temperatur och ändå få samma rena resultat. Dessutom väldigt effektivt mot fläckar
 • WiFi och Smart Home-app.

Snygg design och hög kapacitet
WW90K6604QW fhar en iögonfallande design med Crystal Gloss-luckan som är extra stor för enkel lastning. Handtaget är också 45° högre och därmed enklare att öppna. Kapacitet är upp till hela 9 kg vilket gör att man kan tvätta färre gånger i veckan och därigenom spara på både miljö och hushållskassa

AddWash ger dig en andra chans 
Glömde du att lägga i ett plagg? Inga problem, pausa bara tvättprogrammet och öppna AddWash-luckan. Med AddWash kan du enkelt lägga in plagg även under pågående tvätt, kanske har du ett plagg du bara vill skölja eller centrifugera. För din säkerhet låses AddWash-dörren när vattentemperaturen når över 50 °C. 

WiFi och Smart Home-app
Styr och övervaka tvätten direkt från mobilen via Smart Home-appen. Appen ger dig även information när det är dags för sköljning och centrifugering så att du vet när det är läge att lägga in tvätt som missats. WiFi kopplingen ger dig även Smart Check felsökning som felsöker automatiskt och ger dig tips och lösningardirekt i appen. På så sätt kan du undvika dyra reparationskostnader.

EcoBubble - Tvätta rent i låga temperaturer
EcoBubble hjälper dig att tvätta effektivt, skonsamt även vid låg temperatur. Tack vare detta kan du sänka temperaturen i maskinen och minska elförbrukningen. Med hjälp av luftbubblor skummas tvättmedlet som då tränger in i dina kläder mer effektivt och gör att det blir rent även i lägre temperaturer, vilket även är skonsamt för dina kläder.

Tar hand om fläckarna
Även svåra fläckar blir enkelt genom ett speciellt förtvättsprogram som gör att du slipper förtvätta svåra fläckar för hand. Genom att kläderna blötläggs i tvättmedelsskum avlägsnas fläckar effektivt. Kan användas vid programmen Bomull, Syntet, Jeans och Baby Care.

Tvätta snabbare
Maskinen har en kapacitet på 9 kg tvätt, men den tvättar 5 kg tvätt på under en timme tack vare funktionen Speed Spray, som ser till att kläderna sköljs mer effektivt när programmet Super Speed används. Detta gör att du fortfarande får ett perfekt tvättresultat även på ett snabbprogram.

Invertermotor - Tyst, energisnål och driftsäker motor
Med kolborstfri inverter motor får du en tystare gång, lägre energiförbrukning och längre livstid jämfört med en traditionell tvättmaskinsmotor som använder kolborst. Tack vare VRT-teknik är tvättmaskinen extremt tystgående och trumman är alltid perfekt balanserad även under centrifugering.

samsung_tvättmaskin_addwash_ww90k6604qw_2.jpg

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung tvättmaskin WW90K6604QW--Outlet
MärkeSamsung
Höjd (mm)850
Bredd (mm)600
Djup (mm)600
Produktgrupptvättmaskiner
Färgvit

Produktöversikt

Typ av reglageelektroniskt touch
Gångjärnvänster
Timerfunktionja
Fördröjd startja
Display, programtidja

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)53,0
Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)151
Vattenförbrukning (l)9400
Kapacitet, bomull (kg)9
TvätteffektA
CentrifugeringseffektA
Max centrifugeringshastighet (v/min)1600
Buller, tvätt (dB)52
Buller, centrifugering (dB)76
Ljudnivå (dB)52

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Samsung

Samsung

Samsung som betyder Tre stjärnor på Koreanska grundades 1938 av Lee Byung-chul och arbetade ursprungligen med livsmedel. Huvudkontoret ligger i Secho Samsung town i Seoul, Sydkorea som är en hel stadsdel befolkad utav Samsung anställda.

Samsung Electronics som tillverkar hemelektronik och vitvaror bildades 1969 och är idag världens största elektronikföretag. 1974 påbörjades tillverkningen utav vitvaror. Trots sin relativt korta historia inom vitvaror så har Samsung varit en utav de vitvarumärken som vuxit mest i Norden och Europa de senaste fem åren.

På Samsung Electronics, ser man varje utmaning som en möjlighet och det kan var utav anledningarna att man har tagit fram helt unika funktioner för en mängd produkter.

Visa produkter från Samsung