-14%
Tom 30/10
Fyndvara

Electrolux tvätt/tork EW7W5247A2--Outlet

 • PerfectCare 700 fristående tvätt/tork 7/4 kg 1400 rpm.
 • SteamCare-program återställer kläderna med ånga, minskar skrynklor och minimerar behovet av att stryka dem. DualCare-system har anpassade program för olika material både i tvätt- och torkcykel.
 • SensiCare System väger varje tvätt och justerar automatiskt programmet så att dina kläder blir rena på den tid som krävs.
 • Non-Stop 60-Minute-programmet tvättar och torkar en mindre mängd tvätt på bara 1 timme ‒ ett extremt snabbt och effektivt program.
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
6 6465 690:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Dina kläder tvättas och torkas i ett enda program Kläderna är klara att ta på sig efter ett program i vår PerfectCare 700 tvätt-torkmaskin. Vår PerfectCare 700 tvätt-torkmaskin tvättar dina kläder i ett enda program från torrt till torrt. DualCare-systemet detekterar typ av material och väger plaggen, justerar sedan temperaturen och trumrörelsen för att ge varje plagg största möjliga omsorg. Och ser till att dina kläder varar längre. DualCare System - Den idealiska inställningen för dina kläder Vårt DualCare-system justerar temperaturen och trumman för varje tvättning Vårt DualCare-system justerar automatiskt programmen efter material och vikt på tvätten. Så att kläder kan behandlas vid precis rätt temperaturer med optimerade trumrörelser. Tvätta och torka i en enda process. Så att varje plagg behåller formen och kvaliteten. Tygerna fräschas upp med SteamCare SteamCare minimerar skrynklor i kläderna, och FreshScent fräschar upp dem. Vårt SteamCare-program återställer kläderna med ånga, minskar skrynklor och minimerar behovet av att stryka dem. Kläderna återfår formen och bevarar strukturen längre. Dessutom kombinerar vårt FreshScent-system doft med mild ånga för att fräscha upp plagg mellan tvättar. SensiCare System - Skräddarsydd tvätt och torkning på kortare tid Vårt SensiCare System justerar tiden för varje program beroende på storleken på tvätten. Vårt SensiCare System väger varje tvätt och justerar automatiskt programmet så att dina kläder blir rena på den tid som krävs. Det förhindrar att kläderna tvättas för länge och gör att de håller längre. Klara att använda på en timme Non-Stop 60-Minute-programmet tvättar och torkar en mindre mängd tvätt på bara två timmar ‒ ett extremt snabbt och effektivt program. Non-Stop 60-Minute-programmet tvättar och torkar en mindre mängd tvätt på bara två timmar ‒ ett extremt snabbt och effektivt program. Så du kan få dina kläder rentvättade och torra när du vill ha dem. Bekvämlighet i ett enda program Välj ett enda program för att tvätta och torka kläderna i en enda process Vårt Wash&Dry-program tar enkelt hand om kläderna med bara en knapptryckning. Välj ett program för att tvätta och torka allt i en enda process, eller välj separata tvätt- och torkprogram för mer flexibilitet. Fördröjd start Ylleprogram som gör att yllemärkta produkter kan tvättas Sköljning med skumavkänning Balanskontroll

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux tvätt/tork EW7W5247A2--Outlet
MärkeElectrolux
Höjd (mm)850
Bredd (mm)600
Djup (mm)572
ProduktgruppTvätt/tork
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageLCD + push buttons
GångjärnVänster
Fördröjd startSteglös
ProgramförloppsindikeringLCD
Display, programtidSaknas
Indikator för igensatt luddfilterSaknas
ViktsensorSaknas
SkumavkänningYes
ObalanskontrollYes

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)67
Anslutningseffekt (W)2200
Spänning (V)230
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)180

Produktblad

EnergieffektivitetsklassC/E
Årlig energiförbrukning (kWh/år)59/266
Energiförbrukning tvätt- och torkomgång (kWh)0.59
Energiförbrukning, endast tvätt (kWh)0.59
Kapacitet, bomull (kg)7
Kapacitet bomull, tvätt (kg)7
Kapacitet bomull (kg), tork4
Max centrifugeringshastighet (v/min)1400
Buller, tvätt (dB)51
Buller, centrifugering (dB)76
Buller, torkning (dB)60

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux