-30%
Tom 30/4
Fyndvara

LG tvätt/tork W5J6TG1W--Outlet

 • Kombinerad tvätt och tork, med kapacitet för 8 kg tvätt och 5 kg tork
 • Spara plats och utrymme i tvättstugan med denna kvalitativa Tvätt/Tork Kombination från LG. Med 14 olika tvättprogram och ett urval av torkprogram så kan du vara säker på att dina kläder och textilier tas omhand av på bästa sätt. Kapacitet för 8 kg tvätt och 5 kg torktumling. Program och funktioner ställs enkelt in med mekaniska vred samt touchtangenter och luckans öppningsvinkel är 120 grader, automatisk lucka.
 • Dammkvalster och allergener tas effektivt bort med hjälp av SpaSteam programet, ett program som genom finfördelad ånga på djupet rengör löser upp och tar bort allergener, djurhår och kvalster från dina plagg. Väldigt praktiskt om ni har en allgeri att ta hänsyn till i familjen.
 • 6 Motion Drive trumman är effektiv och kraftfull, samtidigt som den anpassar trummans rörelser till den aktuella tvätten. På så vis får du en optimerad tvättgenomgång och ett bra resultat; vid varje tvätt. Motorn är också tystgående och hållbar på så vis att den har färre rörliga delar, vibrerar mindre och är slitstark.
 • Outletprodukt med bucklor och repor på vänster sidoplåt (se bild). Påverkar ej garantin.
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Med en kombinerad tvätt/tork-maskin sparar du plats i badrummet och kan välja program som först tvättar och sedan torkar. Denna maskin har kapacitet för 8 kg tvätt och 5 kg torktumling, och inkluderar flera smarta funktioner.

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellLG tvätt/tork W5J6TG1W--Outlet
MärkeLG
Höjd (mm)850
Bredd (mm)600
Djup (mm)590
ProduktgruppTvätt/Tork
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageVred
GångjärnVänster
TimerfunktionJa
Invändig belysningNej
Fördröjd startJa
Display, programtidJa
ObalanskontrollJa

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)75,0
Spänning (V)230
ElkontaktJordad kontakt

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA
Kapacitet bomull, tvätt (kg)8
Kapacitet bomull (kg), tork5
Max centrifugeringshastighet (v/min)1400
Buller, tvätt (dB)55
Buller, centrifugering (dB)75
Buller, torkning (dB)57

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

LG

LG

Genom hela LG Electronics historia har visionen varit att skapa ett bättre och rikare liv för användarna. LG Electronics grundades i Korea 1958 och har sedan dess lett vägen in i den avancerade digitala eran, de är idag en utav världens största leverantörer och en innovatör inom hemelektronik, vitvaror, mobil kommunkation och luftvärmepumpar. Just vitvaror har man tillverkat sedan 1969 när den första tvättmaskinen ”White Swan” presenterades.

LG Electronics företagsfilosofi baseras på ett genuint människointresse där de ser livet med optimism och framtiden med tillförsikt. Devisen ”Life’s Good” sammanfattar varumärket och företagets positiva syn på livet och innebär att de vill göra livet bättre, enklare och roligare genom smarta innovationer.

Innovation, stilren design, smart teknik och pålitlighet är de fyra kärnvärden som sammanfattar varumärket LG Electronics. 

Visa produkter från LG