-14%
Tom 30/4
Fyndvara

Samsung tvätt/tork WD70K5B00OW/EE--Outlet

 • Tvättkapacitet 7kg, torkkapacitet 5kg
 • Centrifugeringshastighet: 1400
 • Diamond Drum-trumma - skonsam trumma
 • Oerhört snäll mot kläderna!
 • Outletprodukt med mindre inbuckning på plåt vänster sida (se bild).Påverkar ej garantin.
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Samsung WD70K5B00OW tvätt-/torkmaskin är en enkel och smidig lösning för de små utrymmena. Ibland vill man helt enkelt ha en kombination av de två världar som är tvättning; med denna tvätt-/torkmaskin kan du enkelt, som är i namnet, tvätta och torka dina kläder, som innebär att du efteråt helt enkelt bara kan hänga upp kläderna när du är klar. 
Tvättkapaciteten är 7 kg och torkar 5 kg. Tack vare Air Wash-tekniken använder luft för att så försiktigt som möjligt tvätta de allra svåraste materialen utan att krympa eller skada dem.  Diamond Drum-trumman, vilket är en skontrumma, garanterar att din tvätt och torkning görs skonsamt och på så sätt bibehålla materialen i kläderna. Maskinens Digital Inverter-motor är hållbar och tyst, och Samsung ger den 10 års garanti.

Tvättprogram: Bomull, Syntetisk, Villa, Barnkläder, 15 "Snabbt Program och Daglig Tvättning - Timing, Extra sköljning, Förtvätt, Spolvask, Bubbla sug, 
Torkprogram:  Bomull, Syntetisk, Höjning och Höjning +

Ersätter Samsungs populära modell WD70K5400W/EE 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung tvätt/tork WD70K5B00OW/EE--Outlet
MärkeSamsung
Höjd (mm)850
Bredd (mm)600
Djup (mm)620
ProduktgruppKombinerad tvätt & tork
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageElektroniskt vred

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)68.00

Produktblad

EnergieffektivitetsklassB
Vattenförbrukning (l)77
Kapacitet, bomull (kg)7
Kapacitet bomull, tvätt (kg)7
Kapacitet bomull (kg), tork5
TvätteffektA
CentrifugeringseffektA
Max centrifugeringshastighet (v/min)1400
Buller, tvätt (dB)54
Buller, centrifugering (dB)73
Buller, torkning (dB)59
Ljudnivå (dB)54

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Samsung

Samsung

Samsung som betyder Tre stjärnor på Koreanska grundades 1938 av Lee Byung-chul och arbetade ursprungligen med livsmedel. Huvudkontoret ligger i Secho Samsung town i Seoul, Sydkorea som är en hel stadsdel befolkad utav Samsung anställda.

Samsung Electronics som tillverkar hemelektronik och vitvaror bildades 1969 och är idag världens största elektronikföretag. 1974 påbörjades tillverkningen utav vitvaror. Trots sin relativt korta historia inom vitvaror så har Samsung varit en utav de vitvarumärken som vuxit mest i Norden och Europa de senaste fem åren.

På Samsung Electronics, ser man varje utmaning som en möjlighet och det kan var utav anledningarna att man har tagit fram helt unika funktioner för en mängd produkter.

Visa produkter från Samsung