-38%
Tom 30/4
Fyndvara

Siemens tvätt/tork WD15H540DN

 • Tvättkapacitet 7 kg, torkkapacitet 4 kg
 • Torkar med luft istället för med vatten - lägre vattenförbrukning
 • Ångfunktion - Uppfräschningsprogram som även tar bort lukt
 • Självrengörande kondensator - Slipp rengöring
 • Nersatt i pris då produkten utgår. Påverkar ej garantin.
Produktspecifikation
jämför
15 9909 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Siemens tvättmaskin WD15H540DN

Siemens kombinerad tvätt- och torkmaskin med airCondensation-teknologi som torkar med luft istället för vatten vilket ger den klart lägre vattenförbrukning, och activeSteam funktion, som automatiskt tar bort skrynklor och lukt. Tack vare att den borstlösa motorn, iQdrive, går denna tvätt- och torkmaskin tyst och energisnålt. Siemens iQdrive motor har 10 års garanti.

Maskinens kondensor har självrengöringsautomatik vilket gör att du aldrig behöver göra rent den manuellt. En kondensor utan ludd hjälper också att hålla konstant låg energiförbrukning. Tvätt- och torkmaskinen är energiklassad A.

Tvättkapaciteten är 7 kg och för torkning är kapaciteten 4 kg nonstop.

I maskinen finns ett fläckborttagningsprogram för 6 olika fläcktyper.

Du hantera lätt WD15H540DN med hjälp av en stor display och programvred. Där kan du också se rekommenderad maximal tvättmängd för valt program och återstående tid.

 • Kolborstfri motor

  Siemens tvätt/tork WD15H540DN från en välkänd produktionslinje med kolborstfri motor. Kolborstfri motor kännetecknas av en maskin som är tyst, stark samt energisnål. Passar i alla hem som önskar kraftfull tvättmaskin som kan bidra till att reducera energikostnaderna.

 • Tidsoptimera tvättiden

  Hos Siemens tvätt/tork WD15H540DN hittar du funktionen tidsoptimering som på ett detaljerat sätt känner av mängden tvätt och optimerar tvättprogrammet på bästa sätt. Denna tvättmaskinsfunktion är välkommet i alla hem som gärna ser att tvättiden inte ”drar ut på tiden” om maskinen endast är halvfull.

 • Fläckborttagningsprogram

  Fläckborttagningsprogram på tvättmaskiner är välkommet inslag hos många familjer. Hos Siemens tvätt/tork WD15H540DN hittar du denna förmånliga specialfunktion som snabbt blir oumbärlig. Genom att välja typ av fläck samt material så känner tvättmaskinen av hur den ska jobba för att tvätta bort fläcken.

 • Fördröjd start

  Med fördröjd start kan du planera din vardag bättre och mer effektivt. Programmera Siemens tvätt/tork WD15H540DN att starta när du vill att tvätten ska tvättas. För att reducera kostnaderna kan du med låga elpriser nattetid låta tvättmaskinen gå igång när du sover och vakna upp till att tvätten är klara att hängas upp eller torktumlas.

 • Mängdautomatik

  Med mängdautomatik ser Siemens tvätt/tork WD15H540DN till att endast dosera vattenmängd efter mängden tvätt som ska tvättas vilket gör den både klimatsmart och ekonomisk. Många tror att en halvfull tvättmaskin är oekonomiskt men tack vare mängdautomatik så blir även halvfulla maskiner ekonomiska och ett självklart val för många kunder.

 • Skumavkänning

  Skumavkänning hos Siemens tvätt/tork WD15H540DN anpassar trumrörelserna efter hur mycket tvättmedel som doserats och kan på så sätt reducera mängden skum. Denna funktion känner av om tvätten är i behov av en extra sköljning beroende på hur mycket skum som har bildats under tvättprogrammet. Passar bra för allergikänsliga personer.

 • Skonsam mot dina kläder

  Siemens tvätt/tork WD15H540DN är utrustad med skontrumma som varsamt tvättar tvätten samtidigt som den är skonsam på både miljön och plånboken. Skontrumman är utrustad med mindre hål som på ett skonsamt sätt behåller plaggens passform bättre jämfört med en tvättmaskin som har en traditionell tvättrumma. Inget avkall på tvättresultatet.

 • Tvätta snabbt

  Med Siemens tvätt/tork WD15H540DN får du en meny som innehåller snabbprogram som du kan använda när du snabbt måste få dina kläder tvättade. Den totala tvättiden reduceras markant och i några fall kan även tvättresultatet påverkas. Lämpar sig bäst för mindre smutsig tvätt. Använd snabbprogram som komplement till ordinarie tvättprogram.

 • Handtvätt

  Känsliga plagg som inte tål vanliga tvättprogram kan tvättas i programvalet handtvätt som finns på Siemens tvätt/tork WD15H540DN och som skonsamt tvättar plaggen. Underlättar för dig om verkligen vill slippa att tvätta dina känsliga kläder i ömtåliga material i handfatet.

 • Tvätta ekonomiskt

  För att reducera elräkningen har Siemens tvätt/tork WD15H540DN tagit fram Eco program som använder minsta möjliga energi och på så sätt bidrar till en klimatsmart lösning. Denna typ av tvättprogram tar längre tid men blir samtidigt skonsam för elräkningen. Har du billigare eltaxa på natten kan du göra stora besparingar genom att använda Eco-program.

 • Fuktavkänning

  Med fuktavkänning kan du själv bestämma hur torr eller hur fuktig du vill att dina torktumlade kläder ska vara. Du ställer helt enkelt in önskad effekt t.ex. skåptorr eller stryktorr och sedan känner Siemens tvätt/tork WD15H540DN av när det är läge att avsluta torkprogrammet och du får dina plagg i den torrhet/fuktighet som du programmerat torktumlaren till.

 • Kondenstumlare

  Kondenstumlare är en av de vanligaste modellerna av torktumlare på marknaden idag. Siemens tvätt/tork WD15H540DN är en kondenstumlare som enkelt och praktiskt kopplas till avloppet och via denna kanal avleder all överflödig kondens. Om du inte har möjlighet att koppla torktumlare till avloppsröret hamnar kondensen i kondensbehållaren som du enkelt tömmer med jämna mellanrum.

 • LED display

  Mycket av vår köksutrustning idag är försedd med en LED-display som i praktiken betyder ett upplyst litet fönster som ger oss information om t.ex. temperatur, återstående tillagningstid, vald effekt i mikrovågsugnen och mycket mer. En LED-display underlättar vår matlagning och underhåll av våra vitvaror. Det finns en rad olika LED-displayer och oftast följer displayen standarden på vitvaran.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens tvätt/tork WD15H540DN
MärkeSiemens
Höjd (mm)848
Bredd (mm)598
Djup (mm)590
ProduktgruppKombinerad tvätt & tork
Färgvit

Produktöversikt

Typ av reglage7-segment-indikator, LCD, Programväljare, Tryckknapp
GångjärnVänster
Fördröjd startSteglös
ProgramförloppsindikeringLCD-display
Display, programtidJa
Indikator för igensatt luddfilterSaknas
ViktsensorJa
SkumavkänningJa
ObalanskontrollJa

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)90,0
Anslutningseffekt (W)2200
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)210

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA
Årlig energiförbrukning (kWh/år)952
Energiförbrukning tvätt- och torkomgång (kWh)4.76
Energiförbrukning, endast tvätt (kWh)0.70
Årlig vattenförbrukning (liter/år)11400
Kapacitet bomull, tvätt (kg)7.0
Kapacitet bomull (kg), tork4.0
TvätteffektA
Buller, tvätt (dB)46
Buller, centrifugering (dB)74
Buller, torkning (dB)61

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens