-7%
Tom 31/3
Outlet

Candy tvättmaskin CSTG384D-S

 • Toppmatat med stora tvättmöjligheter!
 • Toppmatad tvättmaskin med 8 kg tvättkapacitet
 • Centrifugeringshastighet: 1400 varv/min
 • Låg energiklass: A+++, Snabbprogram på 30 minuter
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
4 2903 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Candy tvättmaskin CST G384D-S

Candy toppmatad tvättmaskin med en tvättkapacitet på hela 8 kg och en centrifugeringshastighet på 1400 varv per minut. Energiklass A+++, vilket är 30% bättre än vanlig klass A. Tvättmaskinen har flera olika tvättprogram, bland annat för ömtåliga plagg, ylle och handtvätt.

Tvättmaskinen har en stor och tydlig kontrollpanel vilket du genom att trycka på START kan starta ett 30-minuters snabbprogram där maskinen förväljer inställningarna åt dig. Timer-funktionen gör att du kan starta maskinen mellan 1-24 timmar framåt, med andra ord när det passar dig. Maskinen har 15 olika program att välja mellan. Inmatningslocket öppnas mjukt och försiktigt till skillnad från andra enklare modeller av toppmatade maskiner vilket gör att du slipper göra illa fingrarna. Intuitiv display ger dig information om återstående tid och aktuella inställningar.

Locket på tvättmaskinen behöver aldrig lämnas öppet för ventilation. Ventliationsventilen förhindrar obehagliga dofter och mögelbildning och säkerställer en frisk doft. 

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Fördröjd start

  Med fördröjd start kan du planera din vardag bättre och mer effektivt. Programmera Candy tvättmaskin CSTG384D-S att starta när du vill att tvätten ska tvättas. För att reducera kostnaderna kan du med låga elpriser nattetid låta tvättmaskinen gå igång när du sover och vakna upp till att tvätten är klara att hängas upp eller torktumlas.

 • Tvätta snabbt

  Med Candy tvättmaskin CSTG384D-S får du en meny som innehåller snabbprogram som du kan använda när du snabbt måste få dina kläder tvättade. Den totala tvättiden reduceras markant och i några fall kan även tvättresultatet påverkas. Lämpar sig bäst för mindre smutsig tvätt. Använd snabbprogram som komplement till ordinarie tvättprogram.

 • Handtvätt

  Känsliga plagg som inte tål vanliga tvättprogram kan tvättas i programvalet handtvätt som finns på Candy tvättmaskin CSTG384D-S och som skonsamt tvättar plaggen. Underlättar för dig om verkligen vill slippa att tvätta dina känsliga kläder i ömtåliga material i handfatet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellCandy tvättmaskin CSTG384D-S
MärkeCandy
Höjd (mm)890
Bredd (mm)400
Djup (mm)594
ProduktgruppToppmatad Tvättmaskin
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageVred + knappar
Invändig belysningNej
Fördröjd startJa
ProgramförloppsindikeringJa
Display, programtidJa
Nettovolym, totalt (l)43

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)60,0
Spänning (V)230
ElkontaktJordad stickkontakt

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)175
Årlig vattenförbrukning (liter/år)9300
Kapacitet, bomull (kg)8
CentrifugeringseffektB
Max centrifugeringshastighet (v/min)1400
Buller, tvätt (dB)61
Buller, centrifugering (dB)80

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Candy

Candy

Candy Group är en italienskt privatägt vitvaruleverantör. Företaget grundades utav Eden Fumagalli 1945 och ägs idag av hans barnbarn. Huvudkontoret ligger i Brugherio, nära Milano.

Candy är Europas fjärde största vitvarulevernatör och tillverkar och säljer produkter som tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, kylskåp, frysar, spisar och ugn. I norden är man mest känd för produkter med nischmått som toppmatade tvättmaskiner, kombinerade tvätt/tork, tvättmaskiner med mindre djupmått, samt en spis som har en inbyggd diskmaskin. 

Visa produkter från Candy