-48%
Tom 29/11
Black Friday

Smeg gasugn SF341GVX

 • Gasugn med elgrill
 • 4 tillagningsnivåer och 8 tillagningsfunktioner
 • Gastemperaturer når minst 150 ° C och högst 295 ° C.
 • Funktioner: Grillfunktion, Rotisseri, Teleskopskenor, Timer, Display
 • H59,2 x B59,7 x D54,2 cm
Produktspecifikation
jämför
6 9903 658:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Smart design med intuitiv och pålitlig funktionalitet, Smeg SF341GVX gasugn med elektrisk grill skulle vara ett välkommet tillskott i alla kök. Den här ugnen är gjord i ett fingeravtrycksfritt rostfritt stål och kommer att se ut i varje modernt kök.

Med 4 tillagningsnivåer och 8 tillagningsfunktioner kommer du att kunna laga mat med lätthet och flexibilitet. Huvudugnsfunktionen är Circogas. Detta är en innovativ gas- och fläktfunktion i kombination, vilket gör gaskokningen mer mångsidig och säkerställer en konstant, jämn värme. Det innebär också att förvärmningstiden minskas, vilket alla bidrar till utmärkt och effektiv prestanda. Gastemperaturer når minst 150 ° C och högst 295 ° C. Andra ugnsfunktioner inkluderar:

 • Rotisserie
 • Fläkt med grillelement
 • Endast nedre värmeelement

En integrerad elektrisk grill kan användas för att bryna rätter som redan är kokta med gas, eller som en fristående grill, som kan kombineras med fläkten för att laga tjocka kotletter / biffar eller liknande. Alternativt kan den användas med rotisserie.

 

Rengöring är också lätt tack vare emaljinteriören som har ett särskilt antacida foder som hjälper till att hålla ugnen ren genom att minska mängden fett som kan fästa vid den. Ett trippelsäkerhetssystem säkerställer total sinnesro. Gastillförseln stängs automatiskt av om lågan släcks av misstag. ugnen kan bara antändas med dörren öppen och den elektriska grillen kan bara fungera när gasen är avstängd. Dubbelglasade dörrar, säkerhetsventiler och ett luftkylsystem fyller på ugnen. Anpassningsbar för LPG.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSmeg gasugn SF341GVX
MärkeSmeg
Höjd (mm)588
Bredd (mm)597
Djup (mm)597
ProduktgruppUgn
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageVred
Antal ugnar1
Ugnsvolym (liter)63
Invändig belysningJa
StektermometerNej

Installation

Nettovikt (kg)32,0
Spänning (V)230

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Smeg

Smeg

Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet. 

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också upprättat interna utvecklingsprogram för att utvärdera de rådande smak- och marknadstrenderna.

Visa produkter från Smeg