-28%
Tom 30/10
Fyndvara

Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet

 • Kombinerad ugn, ångugn och mikrovågsugn
 • Ångugn med pulseSteam: Alltid ett saftigt och smakrikt resultat med tillsatt ånga
 • Stektermometer hjälper dig till perfekt resultat, Varmluftsfunktion med extra bra värmefördelning
 • Effektiv självrengöring med Pyrolys
 • Outletprodukt, omemballerad utan några märken.
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Siemens kominerad ugn, ångugn och mikrovågsugn HN678G4S6

Ugnstyp / Ugnsfunktioner
Ugn med mikrovågsugn med 15 uppvärmningslägen: 
4D varm luft, varm luft smidigt, över / undervärme, över / undervärme försiktigt, fläkt grill systemet, full bredd grill, litet område grill, pizza inställning, kyla start, separat undervärme, intensiv värme, mild matlagning, förvärmning, dehydratisering, varmhållning
Ytterligare typer av värme med ånga: Regenerera, jäsning
Ytterligare uppvärmningslägen med mikrovågsugn: Mikrovågsugn, Mikrovågsugn kombinerad drift (varioSpeed) för upp till 50% tidsbesparingar
Elektronisk temperaturkontroll från 30 ° C till 300 ° C
Max effekt: 800 W; 5 mikrovågsffektnivåer (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 800 W)
Snabb uppvärmning
Rostfritt stål impeller
Tillsatt ånga
Matlagningsutrymme: 67 l
Teleskopskenor för en nivå ingår

Komfort
HomeConnect aktiverat via WLAN
TFT-pekskärm Plus med vanlig text
CookControl Plus - för helautomatisk stekning
Backsensor - för helautomatisk 
Stekningstermometer Plus med multipunktmätning
LED-interiörbelysning, LED-interiörbelysning med flera nivåer, kan stängas av
Ugnsdörr med softMove för mjuk öppning och stängning.
Elektronisk klocka
Pyrolytisk självrengöring
 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Pyrolytisk rengöring

  För dig som vill komma ifrån ugnsrengöring ska förnya ditt kök med en Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet. Denna har pyrolytisk rengöring vilket i klarspråk innebär att den har en inbyggd rengöringsfunktion. Ugnen kan värmas upp till 500 grader och rengör ugnen på det tidsintervall som du programmerat den till. Smidigare kan det inte bli.

 • Stektermometer

  Med en bra och tillförlitlig stektermometer blir köttet, fisken och fågeln alldeles perfekt tillagad. Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet kan användas på alla råvaror där du vill få en exakt innertemperatur och med digital display och pip-funktion missar du aldrig när maten är färdig. Stektermometer är ett måste i varje kök.

 • Utdragbara skenor

  Nu är det slut med att bränna sig i ugnen och försöka få ut gratängformen som hamnat väldigt långt bak i ugnen. Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet lösningen som gör att ugnformen aldrig mer blir ett projekt att få ut ur ugnen. Med utdragbara skenor glider plåten/ugnsgallret lätt ut och du kan enkelt ta ut din form. Ergonomiskt och säkert.

 • Kombinerad ugn-mikrovågsugn

  När du har ont om utrymme i köket eller helt enkelt bara vill ha en smidig lösning är en kombinerad ugn/mikrovågsugn ett perfekt alternativ. En av dessa modeller är Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet som ger dig en kraftfull ugn/mikro i samma vitvara. Den ultimata lösningen när du vill ha diskbänken fri från en skrymmande mikrovågsugn.

 • Barnspärr ugn

  Olyckan kan så lätt vara framme i köket och om barnen kommer farande i full fart, ja då är det extra lätt hänt att någon skadar eller bränner sig. Det är svårt att gardera sig mot allt men genom att montera fast en barnspärr på ugnen från Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet så har man gjort mycket för att skydda barnen från att bränna sig.

 • Ångfunktion Ugn

  Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet är en ugn som har den fina finessen som gör att du kan laga mat med ångfunktion. Tillsammans med torr värme och ånga lockar du fram det bästa av smakerna i dina råvaror. Ugn med ångfunktion; något av det senaste inom kök och matlagning.

 • 4D varmluft

  Med 4 D varmluft behöver du inte oroa dig för om du ställer plåten för högt eller för lågt i ugnen; allt bakas med perfekt resultat tack vare den fina finessen 4 D varmluft. Hos Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet hittar du denna ugn som tar din matlagning till en högre nivå.

 • Automatisk avstängning

  För högsta tänkbara säkerhet har Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet utrustas med automatisk avstängning. OM du mot förmodan skulle glömma att stänga av ugnen/spishällen så kommer den automatiska avstängningen att göra det åt dig. Detta är en perfekt säkerhetsfunktion som välkomnas som trygghet i många hushåll.  Med denna funktion behöver du aldrig fundera på om du stängde av spisplattorna. Det fixas automatiskt.

 • Förinställda program

  För att maximera tillagningssättet kan du använda dig av förinställda program som t.ex. bakar pizzan spröd och fin, steker söndagssteken mör och jämn och poppar popcornen lagom krispiga och goda. Siemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet har utrustas med förinställda program och som betydligt underlättar matlagningen. Perfekt för dig som vill efterlikna stjärnkockarnas resultat.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kombiugn med ångfunktion HN678G4S6--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)595
Bredd (mm)594
Djup (mm)548
ProduktgruppUgn
Färgsvart, rostfritt stål

Produktöversikt

Typ av reglageTFT touch display
UgnsfunktionerUgn med mikrovågsugn med 15 uppvärmningslägen: 4D varm luft, varm luft smidigt, över / undervärme, över / undervärme försiktigt, fläkt grill systemet, full bredd grill, litet område grill, pizza inställning, kyla start, separat undervärme, intensiv värme, mild matlagning, förvärmning, dehydratisering, varmhållning
Timerfunktionja
Ugnsvolym (liter)57
Invändig belysningja
Stektermometerja

Installation

Nettovikt (kg)43

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens