-40%
Tom 31/12
Outlet

Siemens kompaktugn med mikro CM636GBW1

 • Kombinerad mikro och inbyggnadsugn med ugnsvolym på 77 liter
 • Varmluftsfunktion med extra bra värmefördelning
 • Förkorta tillagningstiden med upp till 50 %
 • Mått: (HxBxD) 455x595x548 mm
Produktspecifikation
jämför
14 9908 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Siemens ugn CM633GBW1

Siemens vit kompakt inbyggnadsugn och mikro 45 cm hög med varmluftsteknik. Den har en kapacitet på 45 liter och är energiklassad A+, vilket är 10 % bättre än vanlig klass A.

Den här ugnen har många fina funktioner. Med med cookControl Plus kan du välja din maträtt och få optimala ugnsinställningar automatiskt (både bak- och matlagningsprogram). Vidare har den temperaturförslag, visar aktuell ugnstemperatur och uppvärmningskontroll.

Bland övriga ugnfunktioner finns 4D-varmluft, varmluft eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten grill, och förvärmning. Temperaturintervallen är 30 °C - 275 °C.

4D varmluft Plus fördelar värmen extra jämnt i hela ugnsutrymmet. Oavsett om du använder en, två, tre eller till och med 4 nivåer så blir resultatet alltid som önskat.

Varmluft Eco från Siemens ligger inte bara 30 % under gränsvärdet för energiklass A, den ger även perfekta matlagnings- och bakresultat. Vare sig du ska tillaga djupfryst pizza, baka kakor eller göra lasagne, garanterar varmluft Eco och dess speciella temperaturkontroll både låg energiförbrukning och optimerad bakning och matlagning.

Som mikro har den 5 effektlägen (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 1000 W) med inverterteknologi som ger skonsammare uppvärmning.

Denna kombinerade mikro och ugn har 14 automatikprogram.

För ugnen ska kännas trygg har Siemens utrustat den med barnspärrför för ugnsfunktionerna, säkerhetsavstängning, restvärmeindikering, start- och stopptangent samt luckströmbrytare.

Luckan är också värmeskyddad samt att den har softMove vilket gör den behagligt mjuk att stänga och öppna.

När du hanterar ugnen ser du tydligt alla inställningar på en TFT-Display med klartext. Den visar ett digitalur när ugnen inte går.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kompaktugn med mikro CM636GBW1
MärkeSiemens
Höjd (mm)455
Bredd (mm)594
Djup (mm)548
Produktgruppugn
Färgvit

Produktöversikt

Invändig belysningJa

Installation

Nettovikt (kg)35.433
Anslutningseffekt (W)3600
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)150

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens