-9%
Tom 30/4
Fyndvara

Smeg Mikrovågsugn MP322X1

 • Ugnsvolym: Netto: 22 liter
 • 6 funktioner
 • Dubbel digital display
 • Quick start
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Smeg mikrovågsugn MP322X1

6 funktioner
Ugnsvolym:
Netto: 22 liter
Brutto: 23 liter
Dubbel digital display
Elektronisk programfunktion (automatisk start och avstängning) och koktidslarm
Barnlås (funktionsspärr)
Quick start
Insida i rostfritt stål
Tangentialt kylsystem av lucka och ugn
Dubbel ugnsbelysning (LED)
Grilleffekt: 1200 W
Mikrovågseffekt: 800 W
Ström: 11 A
Spänning: 220-230 V
Anslutningseffekt: 2500 W

GRILLELEMENT STOR (STARK GRILL): Vid val av denna funktion gör värmen som kommer från den övre serpentinen med stark effekt att man får perfekt grillning. Kombinationen med grillspett (enligt modell) ger också en jämn färg vid slutet av tillagningen. Idealiskt vid grillning av en större mängd livsmedel såsom en rostbiff eller en lammstek.
GRILLELEMENT + UNDERVÄRME ELLER GRILLELEMENT + UNDERVÄRME+ FLÄKT(TILLAGNING AV PIZZA): Denna funktion kombinerar användning av stark grillvärme och undervärme tillsammans med turbinvärme och är idealisk för perfekt tillagning av pizza på några minuter.
TID-UPPTINING: Med denna funktion bestämms upptiningstiden automatiskt beroende av vilket livsmedel som väljs.
VIKT-UPPTINING: Med denna funktion bestämms upptiningstiden automatisk beroende av vilken vikt som anges för livsmedlet som ska tinas.
MIKROVÅGOR: Genom att tränga in direkt i livsmedlen tillåter mikrovågor tillagning på kort tid med ett mycket stort energisparande. Dessa ugnar är ämnade för tillagning utan fett, för upptining och uppvärmning av livsmedel allt medan man bevarar den ursprungliga aspekten. Mikrovågornas funktion kan förenas med traditionella funktioner med alla fördelar av dessa. Idealiskt för alla typer av livsmedel.
MIKROVÅGOR + GRILLELEMENT: För tillagning kombinerad med grill som ger färg åt livsmedlet allt medan tillagning inuti säkerställs genom mikrovågor.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSmeg Mikrovågsugn MP322X1
MärkeSmeg
Höjd (mm)390
Bredd (mm)595
Djup (mm)320
ProduktgruppMikrovågsugn
FärgRostfri

Produktöversikt

UgnsfunktionerGrillelement Stor, Grillelement + Undervärme Eller Grillelement + Undervärme+ Fläkt, Tid-upptining, Vikt-upptining, Mikrovågor, Mikrovågor + Grillelement
TimerfunktionJa
Ugnsvolym (liter)22
Invändig belysningJa

Installation

Nettovikt (kg)18,0
Anslutningseffekt (W)2500
Spänning (V)220-230

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Smeg

Smeg

Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet. 

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också upprättat interna utvecklingsprogram för att utvärdera de rådande smak- och marknadstrenderna.

Visa produkter från Smeg