-32%
Tom 31/3
Fyndvara

AEG Paket ångugn och induktionshäll

 • Exklusivt Ugnspaket med ånga och självrengöring
 • SteamBoost-ugn med 100% ånga, stektermometer, soft closing lucka
 • Häll med Flexizon och Hob2hob
 • Automatiska temperaturförslag, Integrerade recept, Recept i ugnen
 • Bägge produkterna har barnlås
Produktspecifikation
jämför
24 98916 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

 

 

 

AEG inbyggnadsugn BSE782220M

PERFEKT RESULTAT MED MATLAGNINGSTERMOMETERN
Matlagningstermometern i ugnen mäter innertemperaturen på din mat under själva tillagningen. På så vis får man perfekt resultat varje gång.

JÄMN TILLAGNING
Med den här ugnen betyder det att när den används energieffektivt tillagas maten också effektivt. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jämnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen värms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så mycket som 20 %, vilket sparar både tid och energi

LYXIG KÄNSLA I KOMBINATION MED FÖRSTKLASSIG FUNKTION
Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla.

MED LITE PROFESSIONELL HJÄLP GARANTERAS KÄNSLAN AV GOURMETMATLAGNING
Denna ugn med en stor LCD-display får fram gourmetkocken i dig varje gång du använder recepthjälpfunktionen. Genom att automatiskt justera temperaturen och tiden för en mängd råvaror får du exakt kontroll på din matlagning oavsett om det är middag för två eller party för dina vänner.

STORBAK PÅ GÅNG? DET BLIR GARANTERAT BRA DET!
Liten är förvisso naggande god, men när det gäller delikata bakverk vill man också ha mer! XL-bakplåten är 20 % större än vanliga bakplåtar så att du kan baka större satser goda kakor och samtidigt trygg i förvissningen om att varenda kaka på plåten blir perfekt gräddad.

SPECIFIKATIONER
SteamBoost-ugn: SteamBoost-ugn med 100% ånga. Skapa maträtter som en professionell kock - utan svårigheter!
Touchkontroll
Soft Closing: Mjukstängande lucka
Varmluftsfläkten stannar när luckan öppnas
Lampan tänds när ugnsluckan öppnas
Snabbuppvärmningsfunktion
Elektronisk temperaturinställning: Den elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen är jämn och exakt. På så vis kan du vara säker på att alltid få ett bra resultat - överallt i ugnen.
Integrerade recept: Om du är osäker på tider och temperaturer så finns ett antal färdiga receptprogram i denna ugn.
Recept i ugnen: Du vet vad du vill laga men inte hur, använd ugnens recept och låt dig guidas till ett perfekt resultat.
Automatiska temperaturförslag: Ugnen föreslår en vanlig ugnstemperatur på den funktion du valt. Du kan lätt ändra inställning om du har andra önskemål.
Automatiska viktprogram: Du behöver bara välja vilket typ av kött du skall tillaga och sedan ställa in den faktiska vikten. De färdiga viktprogrammen sköter sedan resten.
Automatisk säkerhetsavstängning: Om du glömt att stänga av ugnen kommer den automatiskt att stängas av efter en tid. Beroende på vald ugnstemperatur tar det olika lång tid.
Display med språkval
Ugn med ångrengöring
Restvärmevisning: Restvärmeindikatorn ger dig information om hur mycket värme som finns kvar i ugnen
Matlagningstermometer med auto-off: När rätt innertemperatur har uppnåtts stängs ugnen av automatiskt. På så vis riskerar din mat aldrig att bli överstekt. Displayen visar dessutom den uppskattade kvarvarande matlagningstiden.
20 personliga program: Skapa och namnge upp till 20 helt personliga program. Tack vare en speciell knapp kommer du snabbt åt dessa program och kan köra igång direkt.
Tillagningsanvisningar på ugnsluckans insida: På ugnsglasets insida finns lättöverskådliga rekommendationer för ugnsfunktioner, falsnivåer och temperaturer för olika typer av maträtter.
FloodLight™ med dubbla lampor fokuserar 100% på maten
Ugnsstegar med Perfect Entry
Rostfri med Anti Fingerprint-behandling
Kylfläkt: Kylfläkten startar automatiskt när ugnen sätts på för att kunna hålla ugnsluckan sval samtidigt som de elektriska komponenterna kyls ner.
Ugnsglas som är lätta att rengöra: Då ugnsglasen sitter fast via en innovativ och smidig lösning tar du enkelt bort dem för rengöring så fort de blivit smutsiga.
Kontrollpanel med barnlås: Barnlåset hindrar oönskade justeringar av inställningarna
Luckspärr: Luckan kan enkelt spärras
ISOFRONT® TOP - sval ugnslucka

AEG Induktionshäll IKE64471FB

FlexiBridge induktionshäll med fyra separata segment kan du välja vilka segment du vill koppla ihop för att anpassa till storlek och form på dina stekpannor och grytor. Den är perfekt för både små och extra stora grytor och du kan placera dem hur du vill. Om du kopplar ihop alla fyra segmenten får du en enda stor kokzon med enastående, jämn värmefördelning som är perfekt för mycket stora grytor. Gå från att koka till att sjuda bara genom att flytta på pannan! PowerSlide för snabb övergång från kokning till sjudning Med PowerSlide-funktionen kan du skapa ett speciellt matlagningsområde med fördefinierade värmetemperaturer. Som en följd kan du snabbt växla från kokning till sjudning utan att justera värmelägena. PowerSlide-funktion för att snabbt gå mellan kokning och sjudning. Med en knapptryckning skapas en särskild kokzon med fördefinierad värme som låter dig justera temperaturen bara genom att flytta kastrullen på kokzonen. Det är perfekt för stekning, sjudning eller när du lagar såser. Växlar direkt till exakt rätt temperatur Direct touch, växlar omedelbart till rätt effekt Med Directtouch kontrollerna på denna häll kan du snabbt växla till exakt rätt temperatur. Vidrör bara önskad nivå på kontrollen. Med Directtouch kontrollerna på denna häll kan du snabbt växla till exakt rätt temperatur. Vidrör bara önskad nivå på kontrollen så justeras värmen på ett ögonblick. Fläkten som sköter sig själv Hob2Hood-teknik för en fräsch doft i köket Hällens unika Hob2Hood-anslutningssystem kommunicerar trådlöst med Hob2Hood-fläktar och slår automatiskt på och reglerar fläkten och belysningen efter dina matlagningsbehov. När Hob2Hood-anslutningssystemet används med en köksfläkt som har samma inbyggda fjärrkontrollsfunktion så regleras köksfläktens belysning och fläkthastighet automatiskt enligt värmen och intensiteten ifrån hällen. Ytan anpassar sig efter kokkärlet MaxiSense® häll med zoner som automatiskt anpassar sig till kokkärlets storlek. MaxiSense®-induktionshäll har självavkännande kokzoner. Det betyder att varje zon upptäcker storlek och form på de kokkärl du använder, oavsett om de är stora eller små, och skickar omedelbart värme så att de passar basen exakt. Så du har fullständig kontroll, och hällen reagerar exakt efter dina behov. Yta som är enkel att rengöra Plan, reptålig yta som är enkel att rengöra Hällens yta är helt plan och reptålig. Och eftersom ytan runt kastrullen förblir sval, kommer spill inte att värmas upp och fastna på ytan. Bara torka av för att hålla hällen ren. Häll med fasad kant Kontrollernas placering: Höger fram Upplysta kontroller Boosterfunktion Booster innebär att induktionszonen går på extra hög effekt under max 10 minuter.

 • Induktionshäll

  Desto bättre utrustning du har i ditt kök, desto roligare blir det att laga mat. Gör din matlagning rolig med en induktionshäll från AEG Paket ångugn och induktionshäll. Denna häll värmer upp dina kastruller och stekpannor med hjälp av ett magnetiskt fält som genererar värme till kokkärlen. Använd endast kastruller/pannor avsedda för induktionshäll.

 • Flexzoner

  Flexzoner på din spishäll ger dig maximal flexibilitet eftersom du kan anpassa värmen efter kastrullernas/stekpannornas mått. Flexhäll har även en yta med så kallade ”vanliga” och avgränsade kokzoner men är också försedda med flexzoner. AEG Paket ångugn och induktionshäll kommer att revolutionera ditt sätt att laga mat framöver

 • Pyrolytisk rengöring

  För dig som vill komma ifrån ugnsrengöring ska förnya ditt kök med en AEG Paket ångugn och induktionshäll. Denna har pyrolytisk rengöring vilket i klarspråk innebär att den har en inbyggd rengöringsfunktion. Ugnen kan värmas upp till 500 grader och rengör ugnen på det tidsintervall som du programmerat den till. Smidigare kan det inte bli.

 • Boosterfunktion

  En spishäll med boosterfunktion kan ibland liknas vid en gashäll eftersom boosterfunktionen väldigt snabbt kommer upp i hög värme när detta menyval används. Hos AEG Paket ångugn och induktionshäll hittar du en häll med boosterfunktion och om du länge velat ha en gasspis på grund av dess fantastiska egenskaper kan du nu investera i denna häll med likvärdiga uppvärmningsfunktion.

 • Stektermometer

  Med en bra och tillförlitlig stektermometer blir köttet, fisken och fågeln alldeles perfekt tillagad. AEG Paket ångugn och induktionshäll kan användas på alla råvaror där du vill få en exakt innertemperatur och med digital display och pip-funktion missar du aldrig när maten är färdig. Stektermometer är ett måste i varje kök.

 • Barnspärr ugn

  Olyckan kan så lätt vara framme i köket och om barnen kommer farande i full fart, ja då är det extra lätt hänt att någon skadar eller bränner sig. Det är svårt att gardera sig mot allt men genom att montera fast en barnspärr på ugnen från AEG Paket ångugn och induktionshäll så har man gjort mycket för att skydda barnen från att bränna sig.

 • Ångfunktion Ugn

  AEG Paket ångugn och induktionshäll är en ugn som har den fina finessen som gör att du kan laga mat med ångfunktion. Tillsammans med torr värme och ånga lockar du fram det bästa av smakerna i dina råvaror. Ugn med ångfunktion; något av det senaste inom kök och matlagning.

 • 4D varmluft

  Med 4 D varmluft behöver du inte oroa dig för om du ställer plåten för högt eller för lågt i ugnen; allt bakas med perfekt resultat tack vare den fina finessen 4 D varmluft. Hos AEG Paket ångugn och induktionshäll hittar du denna ugn som tar din matlagning till en högre nivå.

 • Automatisk avstängning

  För högsta tänkbara säkerhet har AEG Paket ångugn och induktionshäll utrustas med automatisk avstängning. OM du mot förmodan skulle glömma att stänga av ugnen/spishällen så kommer den automatiska avstängningen att göra det åt dig. Detta är en perfekt säkerhetsfunktion som välkomnas som trygghet i många hushåll.  Med denna funktion behöver du aldrig fundera på om du stängde av spisplattorna. Det fixas automatiskt.

 • Förinställda program

  För att maximera tillagningssättet kan du använda dig av förinställda program som t.ex. bakar pizzan spröd och fin, steker söndagssteken mör och jämn och poppar popcornen lagom krispiga och goda. AEG Paket ångugn och induktionshäll har utrustas med förinställda program och som betydligt underlättar matlagningen. Perfekt för dig som vill efterlikna stjärnkockarnas resultat.

 • Timer

  Med en inbyggd timer kan du göra dig av med din gamla äggklocka. Här kan du ställa in den exakta tiden och genom ett pip-ljud bli påmind om att maten är klar. Enkel att hantera och justera och många hällar/ugnar har idag inbyggd timer som bland annat AEG Paket ångugn och induktionshäll.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAEG Paket ångugn och induktionshäll
MärkeAEG
Höjd (mm)594
Bredd (mm)595
Djup (mm)567
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageTouch
Antal ugnar1
UgnsfunktionerSjälvrengöring, Ångfunktion, Automatprogram, Grillfunktion, Varmluftsfunktion,stektermometer
Timerfunktionja
Ugnsvolym (liter)70
Invändig belysningja
Stektermometerja

Installation

Nettovikt (kg)40
Anslutningseffekt (W)3500
Spänning (V)230v
Anslutningskabelns längd (cm)150

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Ljudnivå (dB)53

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG