-29%
Tom 16/10
Kampanj

Samsung NV75T9579CD/EE + NZ84F7NC6AB/EE

 • Dual Cook, gör ugnen till en dubbelugn med dubblar varmluftsfläktar
 • Pyrolytisk rengöring
 • Extrastor tillagningszon
 • Quick Stop minskar risken för olyckor
 • Styr funktionerna med slide-kontrollen
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Överstruket pris avser om produkterna köps separat
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 99 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Samsung NV75T9579CD/EE + NZ84F7NC6AB/EE

Samsung inbyggnadsugn NV75T9579CD/EE

Upplev obegränsad mångsidighet med Dual Cook-funktionen hos NV75T9579CD. Med möjligheten att använda ugnens övre och nedre delar oberoende av varandra, kan du tillaga två rätter samtidigt med olika temperaturer och inställningar. Aldrig tidigare har matlagning varit så anpassningsbar och smidig - låt din kreativitet flöda och imponera på dina gäster med dina kulinariska mästerverk. Navigera och hantera ugnens funktioner med stil och enkelhet tack vare det färgglada 4,3-tums TFT-LCD-displayet. Den tydliga och levande skärmen ger dig direkt åtkomst till alla inställningar, temperaturer och tillagningsalternativ. Med en översiktlig vy över dina kulinariska kreationer, blir matlagningen både enkel och elegant. 

 • Dual Cook
 • Färgglad TFT-LCD-display på 4,3 tum
 • Pyrolytisk rengöring

Samsung induktionshäll NZ84F7NC6AB/EE

Med den extrastora tillagningszonen på NZ84F7NC6AB har du mer utrymme att experimentera och skapa kulinariska mästerverk. Oavsett om du vill laga stora måltider för familjen eller imponera på dina vänner med en påkostad middag, ger denna induktionshäll dig den yta du behöver för att uttrycka din kreativitet fullt ut. Säg adjö till traditionella matlagningssvårigheter med "Anydish" - en funktion som låter dig använda valfri form av kastrull eller stekpanna på induktionshällen. Genom att automatiskt justera värmen efter behov, garanterar Anydish en jämn och effektiv matlagning varje gång. Det är dags att släppa lös din inre kock och låta NZ84F7NC6AB göra jobbet åt dig. Förfinad matlagning kräver precision och kontroll. Med den intuitiva sliderkontrollen på NZ84F7NC6AB kan du enkelt anpassa värmen till önskad nivå med en enkel rörelse. Justera temperaturen exakt efter dina behov och upplev en smidig och exakt matlagning varje gång. 

 • Extrastor tillagningszon
 • Anydish
 • Sliderkontroll

 

Ny harmonisk design för ditt kök

 

Infinite line™

Skapa dina drömmars kök – bättre, intuitivare, snyggare. Samsung Infinite Line™-apparater har en raffinerad vertikal design, med sömlösa plana ytor som drar till sig blickar. Därtill en rad avancerade tekniker ger en dynamisk och flexibel prestanda.

Laga två rätter på en och samma gång

 

Dual cook

Använd enkelt den övre och nedre zonen samtidigt med olika temperatur- och tidsinställningar för fantastiska resultat, utan att förlora värme eller hindra tillagningen i den nedre zonen. Så att du kan laga flera olika rätter och njuta av den bästa smaken.

bild1.png

 

Satin Glass

Få ett mer högklassigt utseende i köket med en lucka i Satin Glass. Dess antireflexteknik har en matt yta, så den matchar harmoniskt med köksmaskinerna och möblerna i det moderna köket. Och för att den ska se lika bra ut hela tiden har ytan en beläggning som förhindrar fingeravtryck och fula fläckar.

bild2.png

 

Färgglad TFT-LCD-display på 4,3 tum och stor inställningsratt

Upplev ett mycket enklare och mer exklusivt sätt att laga mat. Den färgglada 4,3-tums TFT-LCD-displayen och den stora inställningsratten* ger en lyxig look med ett livfullt, men ändå diskret gränssnitt. Det visar intuitivt ugnens status. Du kan också enkelt styra en rad olika funktioner genom att vrida på ratten.

 

Quick Stop minskar risken för olyckor

Med Quick Stop funktionen kan du enkelt stänga av värmen för att stoppa kastruller från att koka över och förhindra olyckor. Quick Stop reagerar omedelbart och stänger direkt av värmen vid beröring.

 

Mer plats för ökad variation med Anydish

Många av Samsungs induktionshällar har Anydish-zoner, vilket betyder att det finns plats för flera stora kastruller och stekpannor samtidigt. Anydish-zonen går att koppas sammanför att få en stor rektangulär zon. Eller så använder du var zon för sig. Flexibilitet!

 

Extrastor tillagningszon

Zonen i mitten på induktionshällen är 28 cm i diameter och kan därför lätt hantera stora kastruller och grytor. Perfekt för stora familjer, då du har gäster eller till fest.

 

80 cm bred

Den 80 cm breda induktionshällen ger dig ett omfattande tillagningslandskap. Den stora ytan gör det lätt att tillaga olika rätter samtidigt utan att du behöver omarrangera kastruller och pannor.

 

Slide-kontrollen

Du får full kontroll över din induktionshäll med slide- och direktkontrollen. Du kan enkelt trycka och dra fingret över LED-displayen för att snabbt ändra tillagningstemperaturen.

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung NV75T9579CD/EE + NZ84F7NC6AB/EE
MärkeSamsung
ProduktgruppPaketpris Ugn och häll
FärgSvart

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till dörren

  Dina produkter kommer med Airmee och levereras till din dörr.

  Leverans sker nästkommande vardag 17.00 - 22.00

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm och på utvalda produkter som finns i lager i Stinsen köpcentrum.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Samsung

Storbild.jpg

Med Samsung vision om att skapa hem och livsstil kommer Samsung att leverera verkligt konsumentcentrerade innovationer som på ett djupt sätt tillfredsställer olika konsumenters livsstil.

Samsung Electronics strävar ständigt efter att leverera innovativa produkter och upplevelser som maximerar användarbekvämligheten och gör konsumenternas liv bättre. Vi anser att tekniken ska fungera för alla människor och att Samsung innovationer är utformade för att ge mer personliga och intuitiva upplevelser som uttrycker konsumenternas personligheter. Det är detta orubbliga fokus på konsumenten som fick oss att skapa kylsortimentet som kallas ”Bespoke” och som gör det möjligt för varje användare att ändra färg och typ på sitt kylskåp, anpassat efter sin livsstil.

Samsung är också ledande på marknaden för intelligenta apparater med förstklassiga, smarta erbjudanden. Samsung AI-tvättmaskiner lär sig mer om varje användare och tillhandahåller anpassade programrekommendationer för att göra tvättdagarna till ett ögonblick, medan Samsung senaste robotdammsugare JetBot AI+ har AI-körteknik som identifierar och klassificerar hinder och sedan bestämmer den bästa städvägen.

Dessutom sätter Samsung hållbarheten främst och i centrum. Intelligenta tvättmaskiner optimerar programinställningarna för att se till att du använder precis tillräckligt med vatten och tvättmedel. Våra Bespoke kylskåps utbytbara paneler låter konsumenterna uppdatera designen och funktionen hos deras kylskåp efter livsstilsförändringar istället för att köpa ett nytt varje gång. Genom att arbeta för att spara resurser, utöka produktlivslängden och minska avfallet kommer Samsung att fortsätta att sätta hållbarhet i centrum för alla sina innovationer.  

Se alla Samsung produkter

Cinque TerreCinque TerreCinque TerreCinque Terre
Visa produkter från Samsung