-11%
Tom 31/12
Fyndvara

AEG inbyggnadsugn med Ånga BSE782220M

 • Steamboost 100% ånga
 • Självrengöring med ånga
 • Matlagningstermometer med auto-off
 • Automatiska viktprogram
Produktspecifikation
jämför
17 89015 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

 

 

AEG inbyggnadsugn BSE782220M

PERFEKT RESULTAT MED MATLAGNINGSTERMOMETERN
Matlagningstermometern i ugnen mäter innertemperaturen på din mat under själva tillagningen. På så vis får man perfekt resultat varje gång.

JÄMN TILLAGNING
Med den här ugnen betyder det att när den används energieffektivt tillagas maten också effektivt. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jämnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen värms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så mycket som 20 %, vilket sparar både tid och energi

LYXIG KÄNSLA I KOMBINATION MED FÖRSTKLASSIG FUNKTION
Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla.

MED LITE PROFESSIONELL HJÄLP GARANTERAS KÄNSLAN AV GOURMETMATLAGNING
Denna ugn med en stor LCD-display får fram gourmetkocken i dig varje gång du använder recepthjälpfunktionen. Genom att automatiskt justera temperaturen och tiden för en mängd råvaror får du exakt kontroll på din matlagning oavsett om det är middag för två eller party för dina vänner.

STORBAK PÅ GÅNG? DET BLIR GARANTERAT BRA DET!
Liten är förvisso naggande god, men när det gäller delikata bakverk vill man också ha mer! XL-bakplåten är 20 % större än vanliga bakplåtar så att du kan baka större satser goda kakor och samtidigt trygg i förvissningen om att varenda kaka på plåten blir perfekt gräddad.

SPECIFIKATIONER
SteamBoost-ugn: SteamBoost-ugn med 100% ånga. Skapa maträtter som en professionell kock - utan svårigheter!
Touchkontroll
Soft Closing: Mjukstängande lucka
Varmluftsfläkten stannar när luckan öppnas
Lampan tänds när ugnsluckan öppnas
Snabbuppvärmningsfunktion
Elektronisk temperaturinställning: Den elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen är jämn och exakt. På så vis kan du vara säker på att alltid få ett bra resultat - överallt i ugnen.
Integrerade recept: Om du är osäker på tider och temperaturer så finns ett antal färdiga receptprogram i denna ugn.
Recept i ugnen: Du vet vad du vill laga men inte hur, använd ugnens recept och låt dig guidas till ett perfekt resultat.
Automatiska temperaturförslag: Ugnen föreslår en vanlig ugnstemperatur på den funktion du valt. Du kan lätt ändra inställning om du har andra önskemål.
Automatiska viktprogram: Du behöver bara välja vilket typ av kött du skall tillaga och sedan ställa in den faktiska vikten. De färdiga viktprogrammen sköter sedan resten.
Automatisk säkerhetsavstängning: Om du glömt att stänga av ugnen kommer den automatiskt att stängas av efter en tid. Beroende på vald ugnstemperatur tar det olika lång tid.
Display med språkval
Ugn med ångrengöring
Restvärmevisning: Restvärmeindikatorn ger dig information om hur mycket värme som finns kvar i ugnen
Matlagningstermometer med auto-off: När rätt innertemperatur har uppnåtts stängs ugnen av automatiskt. På så vis riskerar din mat aldrig att bli överstekt. Displayen visar dessutom den uppskattade kvarvarande matlagningstiden.
20 personliga program: Skapa och namnge upp till 20 helt personliga program. Tack vare en speciell knapp kommer du snabbt åt dessa program och kan köra igång direkt.
Tillagningsanvisningar på ugnsluckans insida: På ugnsglasets insida finns lättöverskådliga rekommendationer för ugnsfunktioner, falsnivåer och temperaturer för olika typer av maträtter.
FloodLight™ med dubbla lampor fokuserar 100% på maten
Ugnsstegar med Perfect Entry
Rostfri med Anti Fingerprint-behandling
Kylfläkt: Kylfläkten startar automatiskt när ugnen sätts på för att kunna hålla ugnsluckan sval samtidigt som de elektriska komponenterna kyls ner.
Ugnsglas som är lätta att rengöra: Då ugnsglasen sitter fast via en innovativ och smidig lösning tar du enkelt bort dem för rengöring så fort de blivit smutsiga.
Kontrollpanel med barnlås: Barnlåset hindrar oönskade justeringar av inställningarna
Luckspärr: Luckan kan enkelt spärras
ISOFRONT® TOP - sval ugnslucka
Medföljande tillbehör: 1 Långpanna i emalj, 1 Set ugnsformar för ångtillagning, 2 Plåtar grå emalj, 1 Rostfritt stål

 

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAEG inbyggnadsugn med Ånga BSE782220M
MärkeAEG
Höjd (mm)594
Bredd (mm)595
Djup (mm)567
ProduktgruppUgn
FärgRostfri

Produktöversikt

Antal ugnar1
UgnsfunktionerSjälvrengöring, Ångfunktion, Automatprogram, Grillfunktion, Varmluftsfunktion,
Ugnsvolym (liter)70
Invändig belysningJa
StektermometerJa

Installation

Nettovikt (kg)40,0
Anslutningseffekt (W)3500
Spänning (V)230
ElkontaktStickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)150

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Ljudnivå (dB)53

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

AEG

AEG

Grundades 1883 i Berlin och tillverkade ursprungligen glödlampor, men i början på 1900 talet så grundlades tillverkningen utav vitvaror. Grunden till AEG:s framgång under alla år är konceptet för tysk industridesign utifrån ansatsen att utveckla hushållsapparater både med avseende på estetik och på föremålets specifika funktion. Pionjären och grundaren av industriell design, Peter Behren (1868-1940) är idag den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

AEG:s vitvaror återfinns sedan 1994 i Electrolux-koncernen, där varumärket AEG används för en exklusiv del av dess produkter och där design fortfarande har högt fokus. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.
Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna, General Electrics och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från AEG