-29%
Tom 30/11
Fyndvara

Siemens ugn HB673GCS1S--Outlet

 • Rostfri ugn iQ700 med pyrolys och stektermometer
 • Med fastPreheat nås önskad temperatur fortare och med coolStart behövs ingen förvärmning för djupfrysta maträtter.
 • activeClean: Pyrolytisk rengöring som hettar upp och förvandlar rester till aska som enkelt kan torkas bort.
 • cookControl10: tio automatiska program garanterar bra resultat. TFT Display: Lätt att läsa av från alla vinklar.
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
13 9909 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Säg adjö till ungsrengöring: med activeClean självrengöring behövs endast ett knapptryck!

HB673GCS1S

Med ett enkelt knapptryck förvandlas rester från stekning, bakning och grillning till aska, som kan torkas av med en trasa.

4D hotAir -varmluft: det bästa bakresultatet oavsett vilken nivå du väljer.

HB673GCS1S

Du kan välja vilken nivå du vill tillaga din mat på med största möjliga flexibilitet. Varmluftfläktens innovativa teknik fördelar värmen i ugnen. Dina rätter blir alltid perfekta, oavsett vilken nivå du väljer.

 

gnsluckan öppnas och stängs mjukt och tyst med den intelligenta dämpningen softMove.

HB673GCS1S

Enkelt och lätt: du behöver varken trycka på den eller dra i den. Den intelligenta dämpningsmekanismen ser till att ugnsluckan öppnas och stängs mjukt.

 

Översikt

 

Siemens extraKlasse kampanj hos Power.se.

Få upp till 1000 kr tillbaka när du köper och recenserar din nya diskmaskin, ugn eller häll från Siemens extraKlasse.

För att ta del av kampanjerbjudandet måste du köpa din Siemens extraKlasse produkt mellan den 27/09 2020- 31/01 2021 hos Power.se. Erbjudandet gäller produkterna SN63HX42VE, SX73EX56CS, SN636X55FS, SN65ZX56CS, SN658X57MS, SN678X56TS, KI86VVSF0S, EU631FEB2E, HB274ABS1S, HB374ABR0S, HB378GCS0S, HR378A5R1S, ED851FWB5E, ED851FQ15E, CM636GBS1, CS656GBS2, HB673GCS1S, HR676GIS1S, HM655GNS1S, HS636GCS1S, EX651FXC1E, EX875LYV1E, EX651FEC1M, EX851FEC1M och EX851FEC1M. Sista dagen för att recensera och registrera din produkt för att få din cashback är den 28/0 2021.

 

HB673GCS1SHB673GCS1S

HB673GCS1SHB673GCS1S

Säg adjö till ungsrengöring: med activeClean självrengöring behövs endast ett knapptryck!

HB673GCS1S

Med ett enkelt knapptryck förvandlas rester från stekning, bakning och grillning till aska, som kan torkas av med en trasa.

4D hotAir -varmluft: det bästa bakresultatet oavsett vilken nivå du väljer.

HB673GCS1S

Du kan välja vilken nivå du vill tillaga din mat på med största möjliga flexibilitet. Varmluftfläktens innovativa teknik fördelar värmen i ugnen. Dina rätter blir alltid perfekta, oavsett vilken nivå du väljer.

 

Ugnsluckan öppnas och stängs mjukt och tyst med den intelligenta dämpningen softMove.

HB673GCS1S

Enkelt och lätt: du behöver varken trycka på den eller dra i den. Den intelligenta dämpningsmekanismen ser till att ugnsluckan öppnas och stängs mjukt.

Använd din ugn även på vilodagen eftersom du inte behöver manövrera den: Sabbath mode.

HB673GCS1S

Med denna inställning håller din ugn hela tiden en temperatur på mellan 85° C och 140° C i upp till 74 timmar. Detta gör det möjligt att äta varm mat även på vilodagen utan att bryta några religiösa regler eftersom du inte alls behöver manövrera ugnen.

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Pyrolytisk rengöring

  För dig som vill komma ifrån ugnsrengöring ska förnya ditt kök med en Siemens ugn HB673GCS1S--Outlet. Denna har pyrolytisk rengöring vilket i klarspråk innebär att den har en inbyggd rengöringsfunktion. Ugnen kan värmas upp till 500 grader och rengör ugnen på det tidsintervall som du programmerat den till. Smidigare kan det inte bli.

 • Stektermometer

  Med en bra och tillförlitlig stektermometer blir köttet, fisken och fågeln alldeles perfekt tillagad. Siemens ugn HB673GCS1S--Outlet kan användas på alla råvaror där du vill få en exakt innertemperatur och med digital display och pip-funktion missar du aldrig när maten är färdig. Stektermometer är ett måste i varje kök.

 • Barnspärr ugn

  Olyckan kan så lätt vara framme i köket och om barnen kommer farande i full fart, ja då är det extra lätt hänt att någon skadar eller bränner sig. Det är svårt att gardera sig mot allt men genom att montera fast en barnspärr på ugnen från Siemens ugn HB673GCS1S--Outlet så har man gjort mycket för att skydda barnen från att bränna sig.

 • 4D varmluft

  Med 4 D varmluft behöver du inte oroa dig för om du ställer plåten för högt eller för lågt i ugnen; allt bakas med perfekt resultat tack vare den fina finessen 4 D varmluft. Hos Siemens ugn HB673GCS1S--Outlet hittar du denna ugn som tar din matlagning till en högre nivå.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens ugn HB673GCS1S--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)595
Bredd (mm)594
Djup (mm)548
ProduktgruppUgn
Färgrostfritt stål

Produktöversikt

Typ av reglageTFT, vred
Antal ugnar1
Ugnsfunktioner, 4D hot air, Djupfryst mat special, Hot Air-Eco, Liten grill, Pizzaläge, Stor grill, Undervärme, Varmluftsgrill, Över-/undervärme
TimerfunktionElektronisk
Ugnsvolym (liter)71
Invändig belysningJa
StektermometerJA

Installation

Nettovikt (kg)38.450
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt, utan stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)120

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens