Cloud B

Det fanns ett barn som hette Madeleine som sov så gott att hennes mamma inte hade en aning om vad andra föräldrar syftade på när de pratade om att vara sömnlösa. (Vi svär att det är sant!) I sina försök att förstå vad som gjorde hennes barn annorlunda upptäckte hon att det inte alls var hennes barn, utan en speciell gåva hon fick- en babysömnpåse. Denna enkla sovsäck var en del av hennes dotters sömntidsrutin och höll henne ombonad, säker och bekväm hela natten. Det var bokstavligen en förälders dröm som gick i uppfyllelse. Hon insåg att gåvan verkligen var sömnens gåva... vilket är ovärderligt för nya föräldrar som hanterar oändliga sömnlösa nätter. Detta utlöste en idé så hon bestämde sig för att skapa och dela denna gåva med andra familjer så att deras barn också kunde få god sömn.

SÅ IDÉN OM CLOUD B FÖDDES.

Hon berättade för en god vän, en mycket uppfinningsrik knekt om sin idé. Från den tidpunkten gav de sig ut på ett äventyr med att skapa innovativa produkter som hjälper barn och deras familjer att få god sömn. Hon tog med sig ett skarpt öga för design och en mors intuition. Han förde med sig en innovativ natur och omättlig nyfikenhet. Tillsammans omvandlar de enkla sömnhjälpmedel till möjligheter till mänskliga kontakter genom plysch med en Purpose ®-samling. Från en dröm att hjälpa alla barn att driva iväg till drömlandet lika lätt som hennes; med en önskan att skapa något av överlägsen kvalitet och design är det lämpligt för kungligheter; och en vision om att främja familjens hälsa och lycka – varumärket Cloud b är nu en pålitlig resurs för föräldrar runt om i världen.

VARFÖR "CLOUD B"?

Ursprungligen betydde Cloud b Cloud "Baby". När vi började fokuserade vi på att skapa produkter och resurser som hjälpte spädbarn att sova. Men när vi växte som varumärke och lärde oss mer om sömnens komplexitet och skapade en sömnrutin insåg vi att vi behövde ge komfort till hela familjen. Nu brukar vi säga att namnet är en pjäs på "Cloud 9", där varje barn sover fridfullt och föräldrar finner sinnesro. God sömn förbättrar livskvaliteten för alla!