De Buyer

I 200 år har autenticitet, passion och engagemang varit de värden som är kärnan i de Buyers verksamhet, kunskap och expertis.

Vi konstruerar och tillverkar redskap, ständigt innovativa för att exakt möta behoven hos både cateringproffs och hemmakockar.

Liksom alla älskare av god mat har vi en passion för välsmakande och näringsrik mat. I motsats till dagens kultur av omedelbar tillfredsställelse och färdiga måltider vill vi hjälpa varje individ att uppnå uppfyllande genom att ta tillbaka kontrollen över sin kost. Vi stöder ett koncept för matlagning som kräver tid och ansträngning.

Tilldelas en "Living Heritage Company" etikett av den franska staten, fortsätter vi att upprätthålla vår hantverksanda och vår passion för exakt, högkvalitativt arbete som utförs med omsorg. Vi kampanjar för ansvarsfull och utbildad konsumtion: våra produkter är sto att hålla! Vi främjar miljövänliga tillverkningsprocesser som skyddar det vackra Vosges-området. Vi är den första kulinariska sektorn i Frankrike som får en "bekräftad nivå av CRS-åtagande" -märkning från AFNOR, särskilt för den omsorg som vidtas för att säkerställa våra anställdas välbefinnande.