Ecovacs

Om ECOVACS Robotics

Långt innan ”smarta hem” konceptet blev på modet var ECOVACS Robotics (ECOVACS) redan i spetsen för innovation inom smarta hem robotik, och att utforska nya vägar för robotar att förändra husägares liv.
ECOVACS mer än 20-åriga arbete inom smarta hem robotik har sett företaget förvandlats från en visionär start till en världsomspännande koncern med ett uppdrag att bygga robotar i världsklass för hemmabruk och industriell rengöring, luftrening, säkerhet och övervakning, och även butiksförsäljningsstöd till detaljhandeln.
ECOVACS robotar är utformade för att förändra hur människor lever och arbetar och finns nu tillgängliga i över 60 länder runt om i världen.

Vår vägledande vision - "En robot för varje familj" - uppmuntrar kunderna till "Lev smart, njut av livet” med eleganta och funktionella robotar som är mer än enkla hushållsapparater.
Vi skapar hemservicerobotik som gör livet lättare, smartare, effektivare och uppkopplat, vilket frigör dig för att tillbringa mer tid på att göra det du älskar, med de människor du älskar. På ECOVACS tror vi att vår smarta hem robotik med dess unika förmåga till mobilitet och rumslig medvetenhet kommer att vara en väsentlig del av smarta hem i framtiden.