Fissler

Fissler är ett 6: e generationens familjeägt företag och internationellt känt för att producera premiumkokkärl tillverkade i Tyskland. Genom att kombinera noggrant utvalda material, många års erfarenhet och en hel del passion har vi designat, utvecklat och tillverkat exceptionella produkter på våra lokala produktionsanläggningar sedan 1845, vilket gör matlagning till en unik upplevelse. Fissler är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa köksredskap. För oss är detta både en skyldighet och en motivation. Oavsett om det handlar om att utveckla nya produkter eller driva innovationer framåt strävar vi alltid efter att uppnå ett mål: att göra matlagning till en rolig och tillfredsställande upplevelse genom att skapa bästa möjliga produkter. Genom noggrann uppmärksamhet på detaljer – från noggrant urval av råvaror till ständig övervakning av tillverkningsprocessen – kan vi säkerställa högsta kvalitet för varje produkt som bär namnet Fissler.

Våra innovationer

En stark drivkraft för innovation har alltid varit en integrerad del av Fisslers historia. På jakt efter smarta kökslösningar arbetar vi ständigt med att utveckla nya produkter och förbättra befintliga. Otaliga registrerade mönster och utmärkelser visar vårt företags imponerande prestanda.

innovationer:

 

  • cookstar all-stove basen som ger perfekt stabilitet för att säkerställa att värmen fördelas jämnt på spisen, vilket sparar energi.
  • den första Fissler tryckkokaren 1953
    Läs mer om tryckkokaren: 65 års tryckkokare
  • nonstick beläggning protectal-plus för panno

65 års tryckkokare