Jura

1 / 3
 
2 / 3
 
3 / 3
 

 

JURA Sweden AB

Vi är innovationsledande och marknadsledande i världen när det gäller hightech-kaffemaskiner i premium-segmentet för hemmabruk, kontor och restaurang. Varumärkets helautomatiska kaffemaskiner utmärker sig genom ultimat kaffekvalitet, utmärkt design och enklast möjliga handhavande.

JURA Sweden AB är ett dotterbolag till det schweiziska moderbolaget JURA Elektroapparate AG som har utvecklat innovativa och exklusiva hushållsapparater sedan 1931. Vi ansvarar för all distribution, försäljning och service i Sverige och Norge.

 

Sedan mars 2011 välkomnar vi våra kunder till ett snyggt showroom/butik, och en serviceverkstad kallat Hospitality Center, i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Här erbjuder vi en unik premiumservice för att skapa trygghet och vägledning inför eller efter inköp av någon av våra kaffemaskin-modeller. Demo och provsmakning på plats för att känna, klämma och jämföra produkterna direkt.

Alternativt finns även digital visning av produkter i vår JURA Live studio, enkel och professionell live demonstration direkt till ditt hem. Bara ett klick på hemsidan och man får liverådgivning och guidning via skärmen.