Little Dutch

Little Dutch är ett holländskt fött varumärke för spädbarn, småbarn och förskolebarn.

I mer än ett decennium har vårt interna designteam skapat en bred kollektion av mångsidiga produkter som är lika intressanta och praktiska. För i huset eller på språng. Saker att behålla för dig själv eller att ge i present. Små holländska mönster är en berikning för barn som växer upp och föräldrar som uppfostrar.

Från leksaker och sängkläder till nödvändigheter och dekoration. Little Dutch ser till att varje produkt är en riktig skatt. Vi tänker lika mycket på de små som vi följer deras föräldrars önskemål.
Våra produkter ger en tidlös känsla av stil, är roliga att leka med och helt säkra för barn.

Little Dutch har åtagit sig att stödja både föräldraskap och utveckling av varje barn så mycket som möjligt, oavsett vad dagen för med sig. Våra mönster är lika funktionella som fascinerande. De gnistrar glädje, ger komfort och ger lätthet.

Lilla holländska gör vardagslyckan mer lycklig.

 

Design &Collection
För oss är både kvalitet och design lika viktigt. Våra produkter är noggrant utformade med största omsorg och uppmärksamhet. Dessutom kan föräldrar vara säkra på att varje bit är grundligt testad. Varje produkt har överraskande detaljer och är tillverkad av högkvalitativa material.

Varje år introducerar vi nya teman med estetiskt tilltalande tryck som du kommer att se i våra olika kollektioner. Detta ger våra produkter ett tydligare utseende och känsla.

Tidlösa men intressanta, våra produkter är utformade för att införliva i dina dagliga familjerutiner och sömlöst blandas med din inredning.

 

Mission
Little Dutch handlar om kärlek och familj.
Ungefär varje dag ritualer eller oväntade stunder. Om dagliga rutiner och nya äventyr. Från att leka och sova till omtänksam och underhållande.

Med vackert designade, bekväma kvalitetsprodukter strävar vi efter att göra varje litet eller stort steg i ett barns utveckling roligare, och vi hoppas kunna stödja både mammor och pappor genom föräldraskapets många utmaningar.

 

Vision
Little Dutch är en oändlig strävan efter familjelycka.

Det är vår dröm att bli ett värdigt tillskott till växande barn och deras föräldrar, dag och natt. Under tidig barndom strävar vi efter att inspirera med mångsidiga och kärleksfulla produkter som ger mer lycka till de första åren av varje barns liv.

 

"Njut av de små sakerna"

Det är de små sakerna i vardagen som ger oss sann lycka. Som att se ett leende på ett barns ansikte eller en nyfödd som sover säkert och sunt. Äta en mysig familjemiddag eller leka tillsammans med dina barn. Men också en plantskola som känns tröstande och varm eller en vårdprodukt som du tacksamt använder. Little Dutch uppmuntrar barn och deras föräldrar att njuta av de små sakerna i livet.

 

Värden

Loving
Little Dutch hämtar inspiration från den ovillkorliga kärlek som föräldrar har för sina barn. Denna kärlek är kärnan i varje kollektion och du kommer att se den i varje produkt.
Vi ägnar oss åt att förverkliga bra mönster genom att köpa de finaste materialen och fokusera på varje liten detalj.

Mångsidig Från
mjuka textil- och pedagogiska leksaker till vackra tillbehör till en plantskola eller ett barns sovrum. Little Dutch fokuserar på de olika stadierna av barns utveckling och utnyttjar varje ögonblick av varje dag. Våra kollektioner består av mångsidiga produkter som har utformats för att komplettera varandra.

Komfort
Otroligt mjuk och gjord för maximal bekvämlighet.
Våra produkter ger extra komfort till både barn och deras föräldrar. Varje design är noggrant utformad med omsorg och uppmärksamhet. Vi gör allt för att garantera att våra produkter är pålitliga och säkra för barn.

Fun
Little Dutch förvandlar vardagen till ett äventyr med attraktiva texturer, roliga färger och tilltalande design. Våra produkter kommer garanterat att utmana dina barn. De uppmuntrar barn att låta fantasin flöda och hjälpa dem att öva nya färdigheter. Men framför allt är de otroligt roliga för hela familjen.