Midea

 

Sedan de startade 1968, har Midea vuxit från det som en gång var en lokal verkstad till en av de ledande tillverkarna utav vitvaror, konsumentapparater och värme, med verksamhet runt hela världen. Efter år av ihållande tillväxt hade var den globala omsättningen 2014 23 miljarder US $ 23 miljarder.

Midea tror på att skapa värde genom att snabbt reagera på marknadens krav, att ha en kostnadseffektiv verksamhet och genom kundtillfredsställelse. Genom integrerade forsknings- och tillverkningsprocesser bidrar de till att berika livsstilar över hela världen via ett speciellt utbud av innovativa, prisvärda produkter.

Idag är Midea ett ledande varumärke i Kina och en stigande jätte runt om i världen. Företaget fortsätter att globalisera sin verksamhet med produktion baser i Vietnam, Vitryssland, Egypten, Brasilien, Argentina och Indien, för att följas av ytterligare anläggningar i andra länder. Midea expanderar också sitt distributionsnät i flera länder för att erbjuda bättre tjänster till lokala konsumenter på dessa platser.