Olala Boutique

Olala Boutique, tillverkare av barnavårdsprodukter, erbjuder en rad föremål speciellt utformade av föräldrar och inspirerade av verkliga situationer med sina barn.

Olala Boutiques skapelser är utformade för att göra vardagen enklare för föräldrar. Efter 20 månaders forskning och utveckling är Olala Boutique® stolta över att presentera sina första, praktiska och roliga skapelser med omgjorda funktioner.

Franska designers skapar varje produkt med barns tidiga lärande och självständighet främst i sina avsikter. Varje koncept har godkänts av en grupp på 18 mödrar innan det slutliga lanseringen. Produkterna tillverkas i enlighet med europeiska normer och standarder.

Kvaliteten på de material som används, vården som går in i design och produktion, hållbarheten, vår respekt för standarder och förordningar och den underhållande aspekten av varje objekt som presenteras i attraktiva förpackningar är en del av Olala Boutique-varumärket DNA.

Idag distribueras Olala Boutiques produkter i 15 länder och finns i mer än 400 försäljningsställen i Frankrike, Belgien, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Portugal, Schweiz, Danmark, Saudiarabien, Oman, Förenade Arabemiraten, Hong Kong och Australien. Företaget är också noterat på "Le Bon Marché", "El Corte Ingles", "Best Buy", "Natures & Découvertes", "Happy Baby" och av den globala distributören Mother Care.

Vår kreativitet är väldigt lik ett barns: oändlig; och eftersom deras behov aldrig slutar utvecklas, följer Olala Boutique med lanseringen av varje ny produkt.

Vi hoppas kunna liva upp dina barns vardag och göra ditt enklare... L'équipe Olala Boutique.