Room Copenhagen

Lekfull Nordisk Design

Room Copenhagen omfamnar lekfull nordisk design. Lek är en viktig del av deras företags DNA, och ett lekfullt tillvägagångssätt gör det möjligt för dem att utveckla innovativa, spännande produkter och tjänster för alla åldrar. Nordisk design, som är känd världen över för genomtänkt design och enkelhet, återspeglas i deras design tack vare deras nordiska rötter.

LICENSIERAD PARTNER

Room Copenhagens samarbete med LEGO®, Ge dig ut på ett stort LEGO® äventyr varje dag

Med utgångspunkt i LEGO®s fantasifulla värld har Room Copenhagen skapat en rad lekfulla produkter för att fylla vardagen med skoj. Deras sortiment är direkt kopplat till LEGO®-världen och dess design och tar LEGO®-upplevelsen ett steg längre med produkter som gör förvaring och organisering, liksom skolluncher, picknickar och familjeutflykter, till en del av LEGO®-äventyret. 

Om du har en svaghet för LEGO® varumärket - och om du inte vill kompromissa med din inredning och dina krav på kvalitet och funktionalitet - kan du hitta ett överflöd av roliga idéer för shopping och presenter i deras kollektioner. Du är härmed inbjuden att utforska och experimentera med individuella kombinationer.