Salter

Om oss

260 år av Salter

Salter grundades 1760 och var ursprungligen ett familjeföretag och har gått i arv genom generationer och är stolt över att ha delat vår innovation med kunder i över 260 år. Salter är Storbritanniens främsta varumärke för både köks- och badrumsvågar och levererar också ett utökat sortiment av ugnsartiklar, köksredskap och köksapparater.

Från och med vårtillverkaren har varumärket Salter anpassat sig och rört sig med det ständigt föränderliga landskapet för att göra livet lite enklare för våra kunder. Oavsett om du är en stilmedveten shoppare som vill hålla koll på de senaste kökstrenderna eller helt enkelt vill investera i högkvalitativa köksprodukter, har Salter något för varje hem.

Salter har byggt på familjevärderingar och efter 260 år av att föra människor samman är vi stolta över den roll vi har spelat i våra kunders liv. Oavsett om du har lagat mat till din familj med Salter-pannor, bakat med nära och kära med Salter-vågar eller tillbringat speciella stunder över en kopp te gjort med en Salter-vattenkokare, tack för att du delade med dig av vår resa.

Visste du?: När verksamheten blomstrade bildade Salter ett fotbollslag, "West Bromwich Strollers", och fortsatte att lyfta FA-cupen 1888 med sju Salter-anställda i laget. Laget finns fortfarande till denna dag och är nu känt runt om i världen som West Bromwich Albion Football Club.