Stima

Från 1995 föddes Stima S.r.l. och producerar revolutionerande maskiner och utrustning för att förbereda kvalitetsrätter och livsmedel.

Stima-maskinerna är konstruerade, konstruerade och producerade uteslutande i Italien i Stima-huvudkontoret i Agliana (Pistoia) i Toscana bara några minuter från Florens.

I över 20 år leder Stima S.r.l. i produktionen av maskiner för snabbmat. Vi producerar pastakokare,mycket innovativa och bra prestanda pizza ugnar, fritöser och induktionsplattor som inte kräver skicklig arbetskraft.

Vårt företag är verksamt i ett område på ca 2000 m/ q och har en försäljning och teknisk support i hela Italien och i Europa, särskilt Frankrike, Tyskland, Spanien, Nordamerika, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland.

Idag är Stima S.r.l. en ledande tillverkare av maskiner för snabbmat och det finns i flera år på de viktigaste internationella mässorna. De många utmärkelser som vi har fått på nationella och internationella mässor vittnar om kvaliteten på vårt arbete. Idag drivs företaget av sina grundare och sysselsätter många anställda och stora professionalism samarbetspartners. Förutom den europeiska marknaden finns vi med egna distributörer och återförsäljare i USA, Australien, New Zeland, Sydafrika, Costa Rica, Brasilien. Från många år är vårt företag närvarande på den afrikanska kontinenten med ett omfattande distributionsnätverk av försäljning och tekniskt bistånd. Företaget Latina's Food kan erbjuda alla tjänster försäljning, distribution och teknisk hjälp som gör det möjligt för kunder att utnyttja hela potentialen hos våra produkter.

PLASTFRI
Alla uppskattning srl pastamaskiner och pizza ugnar är helt tillverkade i Italien
Vårt tekniska kontor ägnar särskild uppmärksamhet åt ämnet plast, särskilt alla våra maskiner är gjorda av 95% rostfritt stål, ett notoriskt mycket återvinningsbart material.