Therabody

Vårt uppdrag är att ge dig de effektiva naturliga lösningar du behöver för att ta ansvar för ditt dagliga välbefinnande. Vi har kombinerat utbildning, innovation och över ett decennium av pionjärer inom det tekniska hälsoutrymmet för att göra välbefinnande mer tillgängligt för alla.

Från ett behov till en rörelse.

2009

Efter en traumatisk motorcykelolycka söker vår grundare Dr. Jason Wersland efter en lösning på hans försvagande smärta. När inget på marknaden hjälper, designar han ett provisoriskt verktyg som fungerar och skapar omedvetet den första Theragun.

2013

När Dr. J fortsätter att använda detta hemlagade slagverksverktyg, finner han att vid ett visst djup och hastighet är det effektivt för att lindra smärtan i hans atrofierande muskler. När en desperat patient i nöd också ser enorma resultat av att använda det, vet Dr. J att han är något på spåren.

2016

Otaliga prototyper senare och nästan ett decennium efter den ursprungliga befruktningen träffar Theragun G1 massmarknaden. Vardagliga människor runt om i världen börjar uppleva genombrottsvetenskapen om slagverksterapi.

2017

G2PRO, vår andra generation Theragun, släpps och sätter Theragun på kartan med den spelförändrande kraft som behövs för djup muskelbehandling och proprietära bilagor utformade för olika delar av kroppen.

2019

G3PRO är en verklig milstolpe för innovation i återhämtningsutrymmet och lanseras med avancerad ergonomi och en 50% tystare design. Vid denna tidpunkt används Theragun av 250+ professionella idrottslag, tillsammans med sjukgymnaster, tränare, kändisar och vardagliga människor i över 40 länder.

Den första Theragun Reset, en 15-minuters avkopplingsupplevelse i butiken, öppnar i Los Angeles. Det är den första slagverksterapiupplevelsen i sitt slag, som stärker Theraguns position som de främsta innovatörerna i rymden.

2020

Vår fjärde generation, en serie smarta slagverksterapienheter, gör vågor i hälsoutrymmet. Med samma kärnuppdrag utvecklas Theragun till Therabody och förhandsgranskar en ny serie USDA Organic CBD - som sätter en ny standard i CBD-industrin.

Den nya och förbättrade Therabody-appen lanseras tillsammans med den fjärde generationens slagverksterapienheter, av vilka några nu ansluter till appen direkt via Bluetooth® – med fjärrkontroll, personliga hälsorutiner och integration med stora hälsoappar.