Wilfa

Wilfa | Beyond Expectations

Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. Med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation.

Miljön och hållbarheten är  extremt viktigt för Wilfa i allt deras arbete. Därför har de från och med 1 september 2020 infört 5 års garanti på alla Wilfa-märkta produkter, något som gör dem helt unika i branschen. Wilfa är också miljöcertifierade av Miljøfyrtårn och det är något som de är väldigt stolta över.

Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Wilfas vision är att överträffa dina förväntningar. I allt från produktdesign, kvalitet och funktioner till utmärkt kundservice -allt för att ge dig en fantastisk upplevelse när du använder deras produkter. De strävar efter att förse dig med de mest funktionella produkterna som gör det enkelt för dig att lyckas med smarta detaljer som gör vardagen enklare.

Wilfa levererar idag produkter under deras egna varumärken som är Wilfa småelektriska produkter, EGO stekpannor, kastruller och köksknivar, samt elektriska sparkcyklar från E-Way och E-Free. I Sverige ansvarar Wilfa också för import och distribution av följande produkter: Jordan Powered by Wilfa, Nivona espressomaskiner och Stadler Form klimatprodukter.