Xiaomi

VÅR LOGOTYP

"MI" i vår logotyp står för "Mobile Internet". Det har också andra betydelser, bland annat "Mission Impossible", eftersom Xiaomi stått inför många utmaningar som tidigare verkade omöjliga att klara av.

MAKING QUALITY TECHNOLOGY ACCESSIBLE TO EVERYONE

Xiaomi Corporation grundades i april 2010 och togs upp på huvudlistan på Hongkongbörsen den 9 juli 2018 (1810.HK). Xiaomi är ett internetföretag med smartphones och smart maskinvara som är anslutna via en IoT-plattform. Med visionen att vara vän med sina användare och att vara det ""coolaste företaget"" bland användarna strävar Xiaomi efter kontinuerlig innovation, med ett orubbligt fokus på kvalitet och effektivitet. Företaget bygger fortlöpande fantastiska produkter med schyssta priser så att alla i världen kan ta del av ett bättre liv genom innovativ teknik.

Xiaomi är för närvarande världens fjärde största smartphonevarumärke och har etablerat världens största IoT-plattform för konsumenter med fler än 150,9 miljoner smarta enheter (undantaget smartphones och bärbara datorer) anslutna till plattformen. För närvarande finns Xiaomi-produkter i mer än 80 länder och regioner över hela världen och har ett ledande fäste på många marknader.